Bodrum Gündem

Mecliste Olağanüstü Hal..

Meclis olağanüstü toplandı. 2009 yılında meclisin tarafından kabul edilen, onaylanan ve askıya çıktığı süre içinde vatandaşlar tarafından itiraz edilen II. ve III. Etap Torba Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı ve Plan Notlar görüşüldü.

Mecliste Olağanüstü Hal..
03.08.2011
0
A+
A-

Mecliste Olağanüstü Hal…


Bodrum Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. 2009 yılında meclisin tarafından kabul edilen, onaylanan ve askıya çıktığı süre içinde vatandaşlar tarafından itiraz edilen “II. ve III. Etap Torba Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı ve Plan Notları” görüşüldü.


order albuterol Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Belediye Meclisinin 06.11.2009 Tarih, 2009/102 Sayılı ve 07.04.2010 Tarih,2010/50 sayılı kararları ile kabul edilerek Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 29.04.2011 tarih ve 7084 sayılı kararı ile uygun görülerek askıya çıkarılan “II. Ve III. Etap Torba Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı ve Plan Notlarına” askı süresi içerisinde yapılan itirazlar, meclisin olağan üstü toplantısında görüşüldü.


Yapılan itirazlar, imar komisyonunun uzunca bir süredir yaptığı çalışmalar doğrultusunda tartışılarak, çoğunlukla oy birliği, kimi maddeler ise oy çokluğu ile kabul edildi.


BAŞKAN KOCADON “Bütün meclis üyelerime Kefilim”


Demokrat Partili Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal’ın toplantının başlangıcında, kendisinin komisyon çalışmalarından haberdar edilmediğini söylemesi üzerine mecliste sesler yükseldi. Uysal Order Prozac “16. gündür her gün aramama rağmen bugün 12.00’de ancak geldi ve ben bu konuda CHP’nin aldıkları kararı bilmiyorum. Bunu ahlak dışı buluyorum ve imar komisyonundan istifa ediyorum” dedi. Ali Rıza Uysal ile yaptığımız görüşmede ise bu konu ile ilgili sıkıntılarının olduğunu ancak henüz istifa etmediğini ve değerlendireceğini ifade etti.  Tartışma Taner Uslu ise  “Aldığımız kararlar siyasal değildir, grup olarak aldığımız tüm kararlarda Bodrum menfaatleri ön planda tutulmaktadır”  şeklinde yanıt verdi.  Başkan Kocadon tartışmaya müdahele ederek “Tüm meclis üyelerime kefilim” diyerek, gerginleşen ortamı yumuşatmaya çalıştı.  Komisyon kararlarının okunması sırasında 23.maddede kendi kararının okunmamasına tepki gösteren Uysal “Neden benim kararım okunmuyor? Burada da yine bir artniyet söz konusudur” cheap doxycycline diyerek itiraz etti. Bazı maddeler de, CHP’li üyeler tarafından kabul edilirken, DPli üyeler tarafından reddedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.