Bodrum Gündem

Bodrum Minibüsleri Artık Avrupa Standartlarında..

Bodrum Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Bodrum Şubesinin destekleriyle engelli vatandaşlarında yararlanabileceği minibüsler alındı.

Bodrum Minibüsleri Artık Avrupa Standartlarında..
05.08.2011
0
A+
A-

 

 

 

Bodrum Minibüsleri

Artık Avrupa Standartlarında…

Bodrum Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Bodrum Şubesi’nin destekleriyle engelli vatandaşlarında yararlanabileceği minibüsler alındı. Lithium online

Bodrum Gündem Haber

Alınan 46 minibüs, Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle şoför esnafına anahtarlar dağıtıldı. Bodrum’da şehir içi minibüslerine, Bodrum Belediyesi ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Bodrum Şubesi’nin desteği ile Avrupa standartlarına getirildi. Otomotiv sektörünün güçlü isimlerinden Karsan Pazarlamadan temin edilen 46 araç Belediye Meydanı’nda törenle şoförlere temsili olarak teslim edildi.

KARSAN YÖNETİMİ TAM KADRO KATILDI…

Buy Brand Viagra

Törene, Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı, Bodrum 136 Nolu Şehir İçi Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Arif Karaman, Karsan Ege Bölge Müdürü Oktay Güven, Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon, Şoförler ve Otomobilciler Odası Bodrum Şubesi Başkanı Aytekin Çanakçı ve şehir içi minibüs şoförleri katıldı. Engellilerin minibüse binebilmeleri için özel bir platformu ve içinde boş bir alanı bulunan minibüs hizmet vermeye başladı.

MİNİBÜSLER 60 BİN LİRAYA MALOLDU…

60 bin TL’ye mal olan bir minibüs, şoförlerine temsili olarak teslim edildi. Karsan Pazarlama tarafından üretilen engellilerin de toplu taşıma araçlarına binebilmelerini sağlayacak J10 modelini tercih eden yetkililere, firma yetkilileri tarafından plaket verildi. Kooperatif Başkanı Karaman’a da, Karsan Pazarlama Genel Müdürü Vançın Kitapçı tarafından temsili kocaman bir minibüs anahtarı verildi.

Başkan Kocadon da bir vatandaşı minibüse bindirdi, araçları şoför koltuğuna oturarak test etti.

Mavi renkli üzerinde engelli işareti bulunan yeni minibüsler konvoy halinde şehir turu attı.

order Lasix

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.