Bodrum Gündem

Bu yat 3 milyon Avro..

Bodrumda yaklaşık bir yılda yapımı tamamlanan 3 milyon avro değerindeki Dolce Mare isimli 37 metrelik süper lüks yat törenle denize indirildi.

Bu yat 3 milyon Avro..
07.08.2011
0
A+
A-

 


 


buy Cytotec  


 


Sildenafil online  


Bu yat 3 milyon Avro…


Bodrum’da yaklaşık bir yılda yapımı tamamlanan 3 milyon avro değerindeki “Dolce Mare” isimli 37 metrelik süper lüks yat törenle denize indirildi.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum’un köklü firmalarından Salmakis Yat Charter A.Ş. tarafından Neta Marin Tersanesi’nde bir yılda yapımı tamamlanan ve 3 milyon avroya mal olan 37 metre uzunluğundaki ahşap gulet yat düzenlenen törenle denize indirildi. Salmakis Yat Charter A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Karakaya, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Liman Başkanı Eray Aykanat ve yaklaşık 400 davetlinin katıldığı törende iç tasarımını yüksek mühendis Fuat Turan’ın, dekorasyon ve mobilyalarını Bodrum Efe Yatçılık Ltd. Şirketi’nin yaptığı, jakuzili, 2 master kabin ve 4 adet normal kabin bulunan iki direkli, 200 ton ağırlığında,  8 metre genişliğinde ve 14 mil hız yapan yat göz kamaştırdı.


AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI…


Yatın denize indirilişi öncesinde konuşma yapan Karakaya “Turizm sektöründe otelcilik ve yatçılıkta hizmet veriyoruz. Amacımız her iki sektörde en iyi en kaliteli hizmeti verebilmek, bir zamanlar süngerci ve balıkçı tekneleri ile turist gezdirirken şimdi Bodrum tersanelerinde milyon euroluk yatlar yaparak turizme hizmet veriyor, dünya deniz sektörü ile başabaş mücadele veriyoruz.Bu güne kadar 30 yatı turizm sektörüne kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dolce Mare’yi mavi yolculukta kullanacağız” dedi.


TANITIM ve PAZARLAMADA SIKINTI VAR…


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da her yıl yaklaşık 15’e yakın milyon euroluk yatın denize indiği İçmeler Bölgesi’ndeki tersanelerin imar sorunun çözülmesi için çalışmaların devam ettiğini belirterek “Bir zamanların balıkçı kasabasını yatları ile birlikte dünya markası yapmayı başardık. Dünyanın dört bir yanında Bodrum guletleri Türk bayrağını dalgalandırıyor. Ancak tanıtım ve pazarlamada yine sıkıntı çekiyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren bu konuda daha yoğun çalışma yapacağız. Bodrum turizminde önemli bir ekonomi girdi sağlayan yatçılık sektörünün yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi. Zithromax to sale


Dolce Mare isimli yat 400 kişinin alkışları arasında denize indirildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.