Bodrum Gündem

Masum Türker Hacı Bektaşta…

DSP Genel Başkanı Masum Türker, 48. Ulusal ve 22. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veliyi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.

Masum Türker Hacı Bektaşta…
18.08.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER, HACI BEKTAŞ-I VELİ’Yİ ANMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI

MASUM TÜRKER HACI BEKTAŞ’TA


treatment with Viagra

cheap Proscar DSP Genel Başkanı Masum Türker, 48. Ulusal ve 22. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katıldı.


Bodrum Gündem Haber order Strattera


DSP Genel Başkanı Masum Türker, Hacı Bektaş-ı Veli’yi anma etkinliklerine katıldı. Türker, DSP heyetiyle birlikte, Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesi’nde yapılan 48. Ulusal ve 22. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’ne katıldı.


DSP lideri, törenler öncesinde, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu’nu ziyaret etti. Türker daha sonra Hacı Bektaş Belediyesi karşısındaki Cumhuriyet Meydanı′nda gerçekleştirilen törenlere katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı′nın okunması ile başlayan törenlerde Kültür ve Turizm Bakanlığı Hacı Bektaş-ı Semah ekibi gösteri yaptı, ardından konuşmalara geçildi.


Törenler sırasında DSP Genel Başkanı Masum Türker’e, DSP Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Uğurtürk, Müzeyyen Okur, Parti Meclisi Üyeleri Nahit Söyler, Nursel Kızılırmak, DSP Ankara İl Başkanı Uğur Gürel, DSP Ankara İl Yönetim Kurulu Üyeleri Özel Bukrek, Remzi Işıktan, DSP Çubuk İlçe Başkanı Haluk Aras da eşlik etti.


Türker törenlerin ardından, Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Müzesi’ni  ziyaret etti, incelemelerde bulundu. Türker daha sonra DSP Hacıbektaş İlçe Başkanlığı’na geçti ve burada partililerle bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.