Bodrum Gündem

Ekrem Bora Hastaneye Kaldırıldı..

Bodrumda tatilini yapan Yeşilçamın ünlülerinden 77 yaşındaki sinema sanatçısı Ekrem Bora yemek yediği restoranda fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Ekrem Bora Hastaneye Kaldırıldı..
19.08.2011
0
A+
A-


 

 

Ekrem Bora Hastaneye Kaldırıldı…

Bodrum’da tatilini yapan Yeşilçam’ın ünlülerinden 77 yaşındaki sinema sanatçısı Ekrem Bora yemek yediği restoranda fenalaşarak ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


Bodrum Gündem Haber


77 yaşındaki sinema sanatçısı Ekrem Bora’nın Gündoğan beldesindeki Gandil Restoran’da bu akşam yemeğinden sonra fenalaştığı ve yakınlarının çağırdığı ambulans ile Bodrum Özel Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Eşi Gül Bora, torunu Ceylan Bora, kızı Yasemin Bora Uyçurmen ile birlikte yemek yerken aniden fenalaştı. Eşi ve yakınlarının çağırdığı ambulans ile Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Bora’nın mide spazmı geçirdiği ve kalp rahatsızlığına bağlı olarak tetkiklerinin yapılmaya başlandığı öğrenildi.


Hastane bahçesinde torunu ve kızı ile Ekrem Bora’nın tedavisini bekleyen Gül Bora yaptığı açıklamada “Çok büyütülecek bir olay değil, akşam saatlerinde aç karnına çok soğuk bir bira içmiş ardından mide spazmı geçirerek fenalaştı, şu anda sağlık durumu iyi yarın sabah odasında sizlere gerekli açıklamayı kendisi yapar, merak edilecek bir durum yok, biz bu tür hastalığından çok sanatından bahsedilmesini isteriz” dedi.




Özel Bodrum Hastanesinden Açıklama Yapıldı…

Özel Bodrum Hastanesi Halkla İlişkiler Ekrem Bora’nın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaparak sanatçının durumu hakkında bilgi verdi. Yapılan açıklama şu şekilde ; “18 Ağustos 2011 de rahatsızlanarak ambulansla Özel Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan ünlü sinema sanatçısı Ekrem Bora tedavi altına alındı. Özel Bodrum Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Güvenç ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Nejat Sönmezin tedavisini sürdürdüğü Ekrem Bora’nın hastaneye geldiğinde,  Viagra online kalp krizi ve zatürre başlangıcı nedeniyle gelişen akciğer ödemine bağlı olarak solunum sıkıntısı olduğu belirtildi. Bu nedenle sanatçı  yoğun bakımda tedavi altına alındı.”


 



Yeşilçam’ın Ustalarından Ekrem Bora Kimdir… Gerçek adı Ekrem Şerif Uçak′tır. 1934′te Ankara′da doğdu. Ortaokuldan mezun olduktan sonra Sultanahmet Devlet Basımevi Kursu′nu bitirerek,! mürettip ve mücellit diploması aldı. Bir süre bu meslekte çalıştı.

1953′te Sezai Solelli′nin aracılığı ile Yıldız Dergisi′nin açtığı sinema artist yarışmasına katılıp birinci oldu. Fakat film çevirmeden vatani görevini yapmaya gitti. 1955′te ilk filmi olan “Alın Yazısı”nı çevirdi. İki filmde daha oynadıktan sonra, sinemaya iki yıl ara verdi.


Sonra tekrar sinemaya dönerek erkek oyuncular arasında başa oynadı. Bora, 1966′da Antalya Altın Portakal Film Festivali′nde treatment of bipolar disorder “En başarılı erkek oyuncu” ödülünü kazandı.


purchase Furosemide

Ayrıca çeşitli basın organlarınca yılın sanatçısı seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.