Bodrum Gündem

Ortakentte Lüks Değil Mütevazi İftar..

Ortakent-Yahşi Belediyesi, işçisinden, yerel halkına, varlıklısından, fakirine herkesin bir arada olduğu iftar yemeğinde oruçlarını açıyor.

Ortakentte Lüks Değil Mütevazi İftar..
19.08.2011
0
A+
A-

 

 

Ortakent’te Lüks Değil

Mütevazi İftar…

Ortakent-Yahşi Belediyesi, işçisinden, yerel halkına, varlıklısından, fakirine herkesin bir arada olduğu iftar yemeğinde oruçlarını açıyor. buy Valtrex online

buy Alesse

Premarin

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ortakent Yahşi Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan toplu iftar yemeğine, Belediye Personeli’de katıldı. Mütevazi ve gösterişten uzak bir şekilde organize edilen toplu iftar yemeklerine çok farklı gelir ve kültür gruplarından katılanlar oluyor.

Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz’ında sıraya girerek yemek aldığı iftarda geleneklerin devam etmesi açısından önemli olduğunu vurgulayarak; “Mütevazi ve reklamını yapmadan toplu iftar yemeği düzenliyoruz. Her gün bir hayırsever katkı sağlıyor. O gün biri olmaz ise belediye yemeği karşılıyor. Hayırseverin katkısı yeterli olmaz ise belediye kaln kısmını tamamlıyor.” dedi. Günde 4 çeşit yemek çıkartılan iftar yemeklerinde Ortakent-Yahşi Belediyesi Düğün Salonu’nda bir araya geliniyor. Şahbaz, Ramazan geleneklerini yaşatmaya çalıştıklarını da ifade ederek, “Semazen zikir töreni ve film gösterimi gibi etkinlikler de yaptık. Amacımız bir nebze de olsa Ramazan’ı yaşayabilmek, yaşatabilmek amacındayız” dedi.

Herkes Bir Arada…

İftar Yemeğine inşaat işçilerinin, yöre esnafının, öğretmenlerin ve iş adamlarının da katıldığı gözlendi. İftar yemeğine katılanların bu organizasyonun çok önemli ve başarılı olduğu konusunda fikir birliğinde oldukları kaydedildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.