Bodrum Gündem

Sağlık Vakfında Gençler Bayrağı Devir Alıyor..

Engelli çocuklara katkı olması amacıyla Turgutreis pazarında gelir amaçlı satış yapan Bodrum Sağlık Vakfı Kurucularından ve Onursal Başkanı Ahmet Zırhın kızları Damla ve Yağmura teşekkür plaketi verildi.

Sağlık Vakfında Gençler Bayrağı Devir Alıyor..
19.08.2011
0
A+
A-

 


cheap Phenergan

 


 


Sağlık Vakfında Gençler Bayrağı Devir Alıyor…


Engelli çocuklara katkı olması amacıyla Turgutreis pazarında gelir amaçlı satış yapan Bodrum Sağlık Vakfı Kurucularından ve Onursal Başkanı Ahmet Zırh’ın kızları Damla ve Yağmur’a teşekkür plaketi verildi.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Sağlık Vakfı’na bugüne kadar katkısı olan Vakıf Yönetim Kurulu üyelerinin çocuklarının ve yakınlarının davetli olduğu törende bir konuşma yapan Vakıf Başkanı Ahmet Biçer, “Medeniyet göstergesi, kendi problemimiz olsun olmasın,  yaşamdaki sorunlara duyarlılık göstermekse eğer, bu gençler ne kadar medeni ve duyarlı olduklarını göstererek umutlarımızı güçlendiriyorlar” dedi.


Purchase Retin-A

Sağlık Vakfına gelir katkısı sağlamak amcı ile Turgutreis Pazarında satış yapan Vakıf kurucularından ve Onursal Başkan Ahmet Zırh’ın Kızları Damla ve Yağmur’a plaket verildi. Gençlerin bayrak yarışında olduğu gibi yerlerini aldıklarının vurgulandığı törende vakfın seramik atölyesindeki engelli öğrenciler tarafından üretilen plaketlerini Vakıf Başkanı Ahmet Biçer verdi.


İki Kuşak Bir arada…


Yönetim Kurulu üyelerinden İbrahim Akkaya, Can Pulak, Vehbi Yazıcı, vakıf destekçilerinden Emin Palalı, Sosyal Komite Üyesi Maria Akkaya ve Vakıf yöneticilerinin katıldığı ve mutlu anların yaşandığı törene bayrak yarışına katılarak büyüklerinden aldıkları bayrakları dahada ötelere taşıyacaklarını belirten gençler Yağız Biçer, Yeliz Biçer, Defne Özer,  Mehmet Ali Kardam,  Cemberk İnan, Selin İnan, Hasan Akkaya, Aytaç Akkaya,  Cansu Sayın,  Gencay Sayın,  Emrecan Akkaya,  Mert Özer, Zeynep Caner ve Zeynep Gür de katıldılar.


buy Premarin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.