Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası Üyelerini ve Tüm Bodrumluları Afrika İçin Yardıma Çağırıyor..

Dünyanın en fakir kıtası olan Afrikada yaşanan insanlık dramının yaralarının bir nebze olsun sarılabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası başlatıldı.

Bodrum Ticaret Odası Üyelerini ve Tüm Bodrumluları Afrika İçin Yardıma Çağırıyor..
22.08.2011
0
A+
A-


 

 

Bodrum Ticaret Odası Üyelerini ve Tüm Bodrumluları Afrika İçin Yardıma Çağırıyor…

 


Dünyanın en fakir kıtası olan Afrika’da yaşanan insanlık dramının yaralarının bir nebze olsun sarılabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası başlatıldı.


Bodrum Gündem Haber


Son 60 yılın en büyük kuraklığının yaşandığı Somali, Etiyopya, Kenya, Eritre, Tanzanya, Uganda ve Buruni’de insanların açlık tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, bu insanlık dramına duyarsız kalmanın bir insanlık ayıbı olduğunu vurgulayarak, TOBB’un önderliğinde başlatılan yardım kampanyasına başta oda ve borsa üyeleri ile birlikte tüm duyarlı vatandaşların katılması gerektiğini belirtti.




buy Tadalafil



Afrika’da 40 milyonun üzerinde insanın, kuraklığında etkisiyle kronik açlık tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu vurgulayan BODTO Başkanı Mahmut S. Kocadon, “Afrika’da yaşamaya çalışan insanlara bu zor günlerinde yardım etmemiz boynumuzun borcudur. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, Afrika’ya hem oda ve borsalarımız olarak hem üyelerimizle hem de isteyen vatandaşlarımızca yardım elinin uzatılması gerekmektedir. TOBB olarak, Türkiye İş Bankası AŞ TOBB Şubesi nezdindeki ‘TOBB – Afrika Açlık Felaketi Yardım Hesabı’ adı altında 4375-333 numaralı TL hesabına (IBAN numarası TR88 0006 4000 0014 3750 0003 33) üyelerimiz ve hayırsever vatandaşlarımız yardımlarını 1 ay süre ile yatırabileceklerdir. Burada toplanan bağış tutarları Ankara Valiliğinin denetiminde Diyanet İşleri Başkanlığının hesabına aktarılacaktır” diye konuştu. cheap Brand Viagra

Yardım kampanyasının kapsamına bölgedeki acil eksiklikler sebebiyle ayni yardımlarının ilave edilmesi zaruretinin ortaya çıktığını belirten Mahmut S. Kocadon, “Sağlık sebepleri ve kültürel yaşam biçimleri dolayısıyla, sadece belirli ürünler kampanyaya kabul edilebilmektedir. Yardım yapacak kişi ve kuruluşların israfı da önlemek için aşağıda belirtilen ürünlerin dışındaki ürünlerin bölgeye intikal ettirilmeyeceğini bilmeleri gerekmektedir” dedi.

methotrexate online


Kampanya kapsamında kabul edilen ürünler şunlardır:

Sıvı yağ (ayçiçeği yağı, kanola yağı, mısırözü yağı), toz şeker, un, makarna (çubuk), süt tozu (krema değil klasik süt tozu), bebe bisküvisi, buğday yarması, tuz ve çocuk maması. Ürünlerin son kullanma tarihlerine en az 6 ay kalmış olmasına yardımseverlerin dikkat etmesi gerekmektedir. Asgari yardım miktarı 1 ton olarak belirlenmiştir. 20 tona kadar yapılan yardımların limana ulaştırılması sorumluluğu oda ve borsalarımıza ait olacaktır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.