Bodrum Gündem

Bodrum Mandalina Gazozu İçin, Kamil Koç ve BODTO İşbirliği..

Kamil Koçtan Bodrum Mandalina Gazozuna Büyük Destek. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve BODTO eski Meclis Başkanı Veysel Oktay bu çalışma için Başkanların dayanışması olarak değerlendirdiler..

Bodrum Mandalina Gazozu İçin, Kamil Koç ve BODTO İşbirliği..
23.08.2011
0
A+
A-

 


 


 


  order Ventolin


Naltrexone online

 


Bodrum Mandalina Gazozu İçin, Kamil Koç ve BODTO İşbirliği…


Kamil Koç’tan Bodrum Mandalina Gazozu’na Büyük Destek. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ve BODTO eski Meclis Başkanı Veysel Oktay bu çalışma için Başkanların dayanışması olarak değerlendirdiler…



buy Valtrex


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum Mandalina Gazozu gün geçtikçe markalaşarak her noktada iyi bir yer buluyor. 2007 yılından beri başarıyla yürütülen Bodrum’un önemli ekonomik ve yerel zenginliklerinden biri olan Bodrum Mandalinasının katma değerli ürünlere dönüştürülerek mandalina bahçelerinin kazanılması amacıyla üretime başlanmıştı.


Zaman içinde Bodrum Mandalina Gazozu’da bu projenin en önemli ürünlerinden birisi oldu.

Bodrum Mandalina gazozunun daha geniş kesimlere tattırılması ve tanıtılması amacıyla yerel ve ulusal firmalarla işbirliği yapıldı. Bodrum Ticaret Odası’nın kurumsal ve profesyonel olarak yaptığı çalışmalara Kamil Koç Seyahat ile bir anlaşma yaparak yolcularına Bodrum Mandalina Gazozu ikram edecek. Konu ile ilgili olarak Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon 2007 yılından beri Bodrum Mandalina Gazozu ile mandalinanın ekonomik değerini artıracak çalışmalar yapıldığını ifade ederek “Yurdumuzdaki en eski ve köklü firması ile bir işbirliği yapıyoruz. Amacımız Bodrum Mandalina Gazozunu tattırmak ve tanıtmaktır. Bize bu desteği veren ve katkı sağlayan Veysel Oktay’a da teşekkür ediyoruz. Veysel Oktay aynı zamanda eski Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanıdır. Bu iki başkanın dayanışması anlamına geliyor” dedi.



Kendi Memleketime Destek Veriyorum….

Türkiye’nin köklü karayolu yolcu taşıma şirketlerinden ve geçmiş dönem Meclis Başkanlarından Veysel Oktay’ın Bodrum Şubesinin işletmesini yaptığı Kamil Koç Turizm firması ile yaptığımız anlaşma ile Bodrum çıkışlı otobüs seferlerinde tüm yolculara Bodrum Mandalina gazozu ikram edilmesi ile ilgili işbirliği yapılıyor. Kamil Koç Bodrum’da günde en az 15 otobüs, yaklaşık bin 500 yolcu kapasiteli. Kamil Koç Bodrum Temsilcisi BODTO eski Meclis Başkanı Veysel Oktay “Bodrum benim memleketim. Bodrum ve bizler için Bodrum Mandalina Gazozu birlikte çalışarak bir şeyler üretmenin ve yerel değerlere sahip çıkmanın en önemli sembollerinden biridir. Tüm Bodrum halkını ve misafirlerimizi de Bodrum’un bu ve bunun gibi öz değerlerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Umarım bu yaptığımız çalışmayı örnek alırlar” dedi.


Yolcular Çok Memnun Kaldı…


Yapılan bu uygulama ile ilgili olarak Zonguldak seferi yapan kaptan yardımcıları Bodrum Gazozunun yolcular tarafından çok beğenildiğini söylediler. “Lezzeti ve yerel olması nedeni ile yolcularımızın çok hoşuna gitti” şeklinde ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.