Bodrum Gündem

MENDİREK ve ANILAR

Mahfelden sonra Mendirek de halka açıldı. Başkan Kocadon Söz verdiğimiz gibi Bodrum yeniden doğuyor dedi.

MENDİREK ve ANILAR
26.08.2011
0
A+
A-

 

 

 

 

MENDİREK ve ANILAR

 
generic Valtrex
 

 
buy Aciclovir
cheap albuterol
Mahfel′den sonra Mendirek de halka açıldı. Başkan Kocadon “Söz verdiğimiz gibi Bodrum yeniden doğuyor” dedi.

 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bir süreden beri düzenleme çalışmalarının devam ettiği “Aşıklar Mendireği” olarak da anılan mendirekte eskiden olduğu gibi yine romantik yürüyüşler yapılabilecek, denize girilebilecek.
Bodrum kimliğini oluşturan özel yerler bir bir şehrin ve insanların hayatına girmeye devam ediyor. Yıllar önceni özel mekanlarından biri olan MAHVEL′den sonra şimdi de MENDİREK insnların ve şehrin yaşamına tekrar dahil oldu.
Güneşin batışıyla kapanacak olan mendireğin açılışını, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum′un büyükleri Şerif Öncü, İbrahim Erdoğan ve Cumhur Topçu ile birlikte yaptı. Başkan Mehmet Kocadon daha sonra mendireğe arkadaşlarıyla beraber denize girdi. Başkanın rahat tavırları ve halk adamı imajı açılışa katılanlar tarafından övgü ile karşılandı. Başkan Kocadon′a kızı İpek de eşlik etti. Başkan Kocadon Bodrum kimliğine ve dokusuna tekrar kavuşacağını belirterek “Bodrum′un özlenen tarihi dokusu ve kültürünün vazgeçilmezlerini tek tek yaşama döndürüyoruz. Biz yapacağız, edeceğiz demiyoruz, söz verdiğimiz gibi Bodrum yeniden doğuyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Yakında yeni çalışmalarımızı da Bodrum halkı ile paylaşacağız. Çalışmalar hızla devam ediyor, etmeye de devam edecek” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.