Bodrum Gündem

Devlet Erkanı ve İşadamları İftarda Buluştu..

Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine idari, yerel yöneticiler ve işadamları katıldı.

Devlet Erkanı ve İşadamları İftarda Buluştu..
27.08.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Devlet Erkanı ve İşadamları


İftarda Buluştu…

Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine idari, yerel yöneticiler ve işadamları katıldı.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Bodrum’da etkinlikleri ve projeleri ile dikkat çeken ve önemli sivil toplum örgütlerinden biri olarak anılan BOSİAD Muğla Valisi Fatih Şahin ve bir çok idari ve yerel yöneticinin katıldığı iftar yemeğinde bir araya geldi. BOSİAD Başkanı Mustafa Er’in tüm misafirleri ile tek tek ilgilendiği iftar yemeği devlet ve işadamlarının bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu bir platform olarak değerlendirildi.


Bodrum Holiday Resort otelde düzenlenen iftar yemeğine, Muğla Valisi Fatih Şahin, Turizm ve Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Yalıkavak Belediye Başkan vekili Nevcihan Özcan, Bodrum Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir, BOSİAD eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, kamu daire amirleri ve işadamları katıldı.
STK’lar DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR…


Natrexone order

Yemeğe katılan Muğla Valisi Fatih Şahin, Sivil Toplum Kuruluşlarının demokrasinin bir vazgeçilmezi olduğunu belirterek “BOSİAD’ın yaptığı faaliyetler gurur verici. Demokrasilerde biliyorsunuz katılımcılık çok önemli. Katılımcılığı da biz sivil toplum kuruluşlarıyla sağlayabiliriz. BOSİAD gibi sivil toplum örgütlerimizin sayısının artması çok önemli. Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru ve her alana yayılması bizim için çok önemli. Burada onların kendi ilgi alanlarıyla ilgili projeler üretmeleri bize fikir vermeleri, yol göstermeleri çok önemsediğimiz hususlar, bu anlamda ben onlara ve sivil toplum kuruluşlarına başarılar diliyorum, sayısının artmasını diliyorum. BOSİAD’ı Mustaf Er sahsında kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.
YABANCI ÜLKELERDE YAŞAYAN TÜRK ÇOCUKLARINA TÜRKÇE YAZ KURSLARI…
treatment of mania
BOSİAD Genel Sekreteri Mehmet Billorer derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Uzun zamandır üzerinde çalışılan bir proje olan yabancı ülkelerde yaşayan Türk çocuklara yönelik olarak Türkçe kursları projesinden, iş edindirme kurslarından ve sel felaketinin ardından yaptıkları yardımlardan söz ederek “Önümüzdeki günlerde yurtdışında yaşayan Türk ailelerin çocukları için bir program hazırlayacağız. Türkçe öğrenmek ve Türk kültürünü anlatmak için hazırlayacağımız projenin turizme de katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.


Bu proje geçmiş dönem BOSİAD Başkanı Ahmet Karataş döneminde proje haline getirilerek çalışmalara başlanmıştı. BOSİAD yeni yönetimi de bu projenin devamını getirerek ileri bir seviyeye getirileceğini kaydediyorlar. Başkan Mustafa Er bu projeyi çok önemsediklerini ifade ederek gerekli tüm irtibatların sağlandığını ifade ediyor.


BODRUM TEK BELEDİYE OLMASINDAN YANAYIM…


BOSİAD İftar yemeğinde Muğla Büyükşehir olması ve Bodrum’un da tek belediye haline dönüşmesi konusunda değerlendirme yapan Muğla Valisi Fatih Şahin “Başbakanımız Muğla’nın Büyükşehir statüsüne geçeceğini daha önce müjdelemişti. Bu konu ile ilgili olarak çalışmalar sürüyor ve yerel seçimler öncesine kadar, buna uygun bir çalışma hazırlanmış olacaktır. Henüz bize verilmiş bir bilgi yok. Çalışmalar sürüyor” dedi.


Bodrum’un tek belediye olarak düzenlenmesi ile ilgili olarak olumlu düşündüğünü ve tek belediye olmasının çok yararlı olacağını ifade etti.   buy Lasix online


 



 



 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.