Bodrum Gündem

AYHAN KARAHAN YOĞUN BAKIMDA..İlk Sözü ; Amerikan Büyükelçisinin Bedduası Tuttu…

Yaptığı çevre, doğa ve ABD karşıtı eylemlerle tanınan Ayhan Karahan, gece yarısı, 00:30 sıralarında motosikleti ile evine dönerken alkollü ve ehliyetsiz bir otomobil sürücüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı.

AYHAN KARAHAN YOĞUN BAKIMDA..İlk Sözü ; Amerikan Büyükelçisinin Bedduası Tuttu…
28.08.2011
0
A+
A-

 


 


AYHAN KARAHAN YOĞUN BAKIMDA…


İlk Sözü ; “Amerikan Büyükelçisinin Bedduası Tuttu” oldu… 

 


Yaptığı çevre, doğa ve ABD karşıtı eylemlerle tanınan Ayhan Karahan, gece yarısı, 00:30 sıralarında motosikleti ile evine dönerken alkollü ve ehliyetsiz bir otomobil sürücüsünün çarpması sonucu ağır yaralandı.





Bodrum Gündem Haber

Bir gün önce uluslar arası bale festivalinde ABD Büyükelçisi Françis Ricciardone’ye karşı yaptığı eylemle gündeme gelen Karahan’a çarpan ve olay yerinden kaçan sürücü iki saat sonra jandarmalara tarafından yakalanırken, Karahan’ın hayati tehlikeyi sürdüğü, ancak surunun açık olduğu ve iyiye gittiği belirtildi.



Bodrum Yurttaş İnsiyatifi sözcüsü olarak çevre, doğa, rant ve ABD askerlerine yönelik yaptığı eylemlerle tanınan turizmci 50 yaşındaki Ayhan Karahan bu gece yarısı 00.30 sıralarında kullandığı kendisine ait 48 UH 679 plakalı motosiklet ile Torba Mahallesi’nden Bodrum’a giderken, Ere Yumşak’ın kullandığı 48 VR 233 plakalı otomobilin sol taraftan çarpması sonucu yol kenarına düşerek ağır yaralandı. Sürücü Yumşak olay yerinden kaçarken, Karahan, yoldan geçen vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Beyin Cerrahı Op. Dr. Ender Tabur’un müdahale ettiği ve kaza anında kafasında kask bulunmadığı öğrenilen Karahan’ın kafatasında, sağ köprücük kemiğinde, kol ve bacaklarında kırıklar olduğu belirtildi. Natrexone order

EHLİYETSİZ VE ALKOLSÜZ SÜRÜCÜ KAÇTI…


Olaydan sonra hemen kaçan ve Bodrum Jandarma Timleri’nin olay yerinde yaptığı incelemeden iki saat sonra Bodrum Yokuşbaşı Mahallesi’ndeki evinde yakalanan sürücü Emre Yumşak’ın ise 100 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Yumşak gazetecilerine kaza nasıl oldu sorusuna “Adı üzerinde,olaydan sonra korktuğum için duramadım” demekle yetindi.


KAÇMASAYDI BU KADAR AĞIR OLMAYABİLİRDİ…


Kazanın ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne gelen Karahan’ın kız arkadaşı Ayşen Çelik, kardeşi Konacık CHP Belde Başkanı Halil Karahan, Bodrum Yurttaş İnsiyatifi Üyeleri merakla ünlü çevreciden gelecek iyi haberleri beklemeye başladılar. Halil Karahan “Ağabeyim Torba’dan eve dönerken alkollü ve ehliyetsiz bir sürücünün kendisine çarpması sonucu ağır yaralandı. En büyük üzüntümüz sürücünün çarptıktan sonra yardım isteyeceği yerde bırakıp kaçması, belki de daha hızlı bir müdahale yapılsaydı, şu anda ağabeyim yaşam mücadelesi vermiyor olabilirdi. Kafatasında ve vücudunda kırıklar var, ancak doktorlar beyin kanaması olmadığını belirttiler, ayrıca bilincinin de yerinde olduğunu öğrendik, tedavisi devam ediyor” dedi.


AMERİKAN BÜYÜKELÇİSİNİN BEDDUASI TUTTU…

order Cialis super active

treatment of impotence Ayhan Karahan ile eylemi gerçekleştiren İskender Doğer ile yaptığımız görüşmede Ayhan Karahan′ın  durumunun iyi olduğunu ve espri bile yaptığını ifade ederek “Amerikan Büyükelçisinin bedduası tuttu” dedi. Dün gece beraberdik bizden ayrıldıktan sonra Torba’ya motosikleti ile gitti. Sonra kaza yaptığını haber verdiler. Kazadan sonra ilk gelenlerdenim. Ayhan’ın durumu ile ilgili doktorundan aldığımız bilgilere göre kolunda ve ayağında kırıklar var. Kafasını vurmuş ama çok önemli olmadığını söyledi. Hafızası yerinde şuuru açık. Akşam da açıktı. Şimdi daha iyi durumda” dedi.


Kaza ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Amerikan Büyükelçisine yönelik olarak yapılan eylem ile bağlantısının akla geldiğini de ifade eden İskender Doğer; “1972 yılında Commer’ın arabası yakıldığında üç öğrenci önce serbest bırakılmış, ama daha sonra hepsi birer birer öldürülmüştü. Ayhan arkadaşımız ile beraber eylemi gerçekleştirdiğimizden dolayı bu açıdan yakından ilgilendim. Ama son aldığımız bilgiler çarpan şahsın ehliyetsiz ve alkollü bir çocuk olduğu doğrultusunda. Şu an sevinçliyiz Ayhan’ın durumu son dakika itibarı ile iyi” dedi.



Ayhan Karahan yoğun bakımdan tomografiye giderken gazetecilerin görüntü almasına izin verilmesi konusunda hastane görevlilerini uyarması dikkat çekiciydi.

Halil Karahan hayati riskinin devam ettiğini ifade etti. Ancak durumunu iyiye gittiğini de sözlerine ekledi. 

 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.