Bodrum Gündem

ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIĞI ULUSAL BİLİNÇLE İLELEBET KORUNACAKTIR

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bağımsızlığı, güçlü ordumuz ve milletimizin ulusal bilinciyle ilelebet korunacaktır dedi.

ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIĞI ULUSAL BİLİNÇLE İLELEBET KORUNACAKTIR
28.08.2011
0
A+
A-

 


get Paxil  


  buy methotrexate online


DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI


buy Mesalamine online

“ÜLKEMİZİN BAĞIMSIZLIĞI ULUSAL BİLİNÇLE İLELEBET KORUNACAKTIR”


DSP Genel Başkanı Masum Türker, “Ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığı, güçlü ordumuz ve milletimizin ulusal bilinciyle ilelebet korunacaktır” dedi.


Bodrum Gündem Haber


DSP Genel Başkanı Masum Türker, Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Türker’in mesajı şöyle:        


“30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Ulusu’nun en çok gurur duyduğu gündür. 89 yıl önce kazanılan zaferle Türk Ulusu, hem bağımsızlığını hem de toprak bütünlüğünü perçinlemiştir. Türkiye’yi bölmeye çalışanlar, geçmişte olduğu gibi bugün de Türk Ulusu’nun onları hüsrana uğratacak bilinçte ve güçte olduğunu bilmelidirler.


Ulu önder Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığı, güçlü ordumuz ve milletimizin ulusal bilinciyle ilelebet korunacaktır. Türkiye Cumhuriyeti′nin ve devrimlerinin temelini oluşturan 30 Ağustos Zaferi, bir ulusun direnişi sonunda elde ettiği ve tarih yazdığı gündür. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin ordusu ile el ele vererek yazdığı kahramanlık destanıdır.


Tüm ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlığın sembolü olan Zafer Bayramı’nı kutluyor, Atatürk, silah arkadaşları ve bu uğurda canını veren şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyor, ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyor ve meşakkatli görevlerinde başarılar diliyorum.”

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.