Bodrum Gündem

Bodrumda Bayramlar…

Bu yıl iki bayram bir arada olmasından dolayı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı heyecanı bir arada yaşandı.

Bodrumda Bayramlar…
30.08.2011
0
A+
A-

 


generic Plavix  


BODRUM’DA BAYRAMLAR… cheap esomeprazole


Bu yıl iki bayram bir arada olmasından dolayı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı heyecanı bir arada yaşandı.



 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum camilerinde yapılan temizlikler ve ses sistemlerinin kontrolü arife günü gece geç saatlere kadar sürdü. Sabah bayram namazında önceki yıllara nazaran çok daha fazla kalabalık vardı. Camilerin bahçelerinin yetmediği, cami çevresindeki yollara ve sokak aralarına kadar dolu olduğu gözlendi.


 

get methotrexate


 

Bayram namazının hemen ardından Bodrum ve beldelerde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yapıldı. Bodrum Belediye Meydanında yapılan kutlamada askerlerin ve gazi-şehit ve yakınlarının tam kadro oldukları gözlenirken, siyasal partilerin temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda temsilcileri de yerlerini aldılar. Ancak vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılımı çok azdı.


Bodrum Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkan Vekilli Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Kemal Şimşek, Bodrum Garnizon Komutanlığı’ndan Personel Albay Ahmet Uluergin, gaziler, şehit yakınları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Boder Başkanı Halil Özyurt, Şöförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Muhasebiceler Odası Başkanı Mustafa Uslu, ÇYDD Başkanı Meral Saraçbaşı ve diğer STK Temsilcileri katıldılar.

Bodrum Belediyesi Meclis Salonu’ndaki bayramlaşmaya gelen vatandaşlara Bodrum Mandalina Gazozu ve çikolata ikram edilirken, çocuklara ise bayram harçlığı verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.