Bodrum Gündem

Konacıkta Bayramlar…

Konacık Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşların katılımı yoğun oldu.

Konacıkta Bayramlar…
30.08.2011
0
A+
A-

 


 


 


KONACIK’TA BAYRAMLAR…


Konacık Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşların katılımı yoğun oldu.


Bodrum Gündem Haber order Tadalafil online


Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, MHP Konacık Belde Başkanı Eczacı Burak Söğütlü, Konacık Pedasa Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Nergiz, Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.



purchase Lasix


Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun çifte bayram ile ilgili olarak “Bugün her iki bayramı da birlikte kutlamanın verdiği mutluluk ile hem Ramazan Bayramını idrak ediyoruz hem de en büyük zaferimiz 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz. Böyle önemli bir günde Meclis üyelerimizle birlikte Belediye Meclis Salonumuzda vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Konacık’taki vatandaşlarımızla, meclis üyelerimizle, esnafımızla bayramlaşarak dolu dolu bir bayram geçirmeyi düşünüyoruz. Başta Konacık’taki vatandaşlarımız olmak üzere tüm Yarımada halkının mübarek Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım.” dedi.

 


buy brand Levitra online Konacık Beldesi’nde


30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 89. Yıldönümü coşkuyla kutlandı.


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Konacık’ta da düzenlenen törenle kutlandı.


Konacık Belediyesi önünde düzenlenen çelenk koyma törenine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, beldede bulunan siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve banka temsilcileri, İlköğretim Okulları, Konacık Belediye Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Türk Ulusunun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan büyük taarruz zaferini yani 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 89. Yıldönümünü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutlamaktan dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yüce ordumuzun elde ettiği bu zaferi bir kez daha gururla kutlarken, milletimizin sadece zafer değil, özgürlüğünü de kazandığı bu özel günde, bize emanet edilen değerlerin öneminin bilinciyle, daha güzel günlere ulaşmak için çalışıyoruz. Vatanı uğruna canlarını feda eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.