Bodrum Gündem

Bir İntikam Hikayesi

Eylül Dünya Barış günü nedeni ile Turgutreis Belediyesi Karya Tiyatro Atölyesi oyuncularının sergilediği Bir İntikam Hikayesi adlı tiyatro oyununu Turgutreislilerle buluşturdu.

Bir İntikam Hikayesi
05.09.2011
0
A+
A-

 


 


“Bir İntikam Hikayesi”

1 Eylül Dünya Barış günü nedeni ile Turgutreis Belediyesi Karya Tiyatro Atölyesi oyuncularının sergilediği “Bir İntikam Hikayesi” adlı tiyatro oyununu Turgutreisli’lerle buluşturdu.


order misoprostol

Valtrex no prescription


Bodrum Gündem Haber
Cheap Lamisil

 Sabancı Parkı Amfi Tiyatroda seyirci ile buluşan, Dağlar Uygur yönetimindeki Karya Tiyatro Atölyesi′nin genç oyuncuları oldukça başarılı performansları ile seyirciden büyük alkış aldı.


Seyircinin beğenisi ve kahkahaları eşliğinde izlenen oyun, bir kaza sonucu tanışan doktor Murat ve veteriner Selin′in evliliğe gidişinde yaşananları öykülüyor. Toplumumuza ait adetleri komik bir dille sergileyen oyunda, ilk tanışma heyecanı, arkadaşların ilişkiye karışması, ailelerin tanışması ve kız isteme, salon kiralamada yaşanan karışıklıklar, aldatma, düğün (çalgılı çengili) ve finalde Selin′in muhteşem intikamı hiciv sanatı ile veriliyor.


Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi”nin 12 Eylül′de açılıyor…


Belediye Meclis Üyesi Tarık Eray Çakır, oyunun sonunda başarı dileklerini sunmak üzere yaptığı konuşmada bir de “Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi”nin 12 Eylül′de açılacağı müjdesini verdi. Aynı zamanda Kültür ve Sanat Merkezinin de genç tiyatrocular yetiştirmek üzere gereken hazırlıkları yapacağı bilgisi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.