Bodrum Gündem

D S P yi A L T E R N A T İ F HALE GETİRECEĞİZ…

Türker; Demokratik Solcular, DSPyi hem a l t e r n a t i f bir parti, hem siyasal güç oluşturan bir parti, hem de siyasal düşünce oluşturarak sorunlara çözüm oluşturan bir parti haline getireceğiz dedi.

D S P yi A L T E R N A T İ F HALE GETİRECEĞİZ…
05.09.2011
0
A+
A-

 


“DSP’yi Alternatif Hale Getireceğiz”


DSP Genel Başkanı Masum Türker, dünyada bütün diktatörlüklerin başlangıçta ‘demokratik’ zeminlerde hareket edilerek oluşturulduğunu söyledi ve “Önce partilerin sayısı azaltılır, sonra alternatifler ortadan kaldırılır ve kimsenin gidecek, kendini ifade edecek bir partisi kalmayınca diktatörlükler vahşetlerini gösterir. Türkiye’nin böyle bir duruma düşmemesi için biz Demokratik Solcular, DSP’yi hem alternatif bir parti, hem siyasal güç oluşturan bir parti, hem de siyasal düşünce oluşturarak sorunlara çözüm oluşturan bir parti haline getireceğiz” dedi.


buy Nolvadex online Bodrum Gündem Haber Natrexone order


DSP Genel Başkanı Masum Türker, dünyada diktatörlüklerin ‘demokratik zeminlerde’ hareket edilerek oluşturulduğunu, DSP’nin buna izin vermeyeceğini ve ‘alternatif’ bir parti olacağını söyledi.


Masum Türker, “İnsanı düşündüren bir bayramı hep birlikte yaşıyoruz. Bir taraftan yoksulluğun hem dünyada hem Türkiye’de olduğunu, devlet yetkilileri, dünya yetkilileri onaylıyor, bir taraftan da zenginliğine zenginlik katan yoksulları düşünmeyen insanlar ise bu dünyanın doğal bütün nimetlerini heba ediyorlar” dedi. Çevre kirliliğinin her geçen gün arttığına, birilerinin bunu ‘zenginleşmek için’ yaptığına dikkat çeken Masum Türker, “Gelecekte yaşanacak başka bir dünya olmadığını herkesin hatırlaması gerekiyor” uyarısında bulundu.


Masum Türker,  bayramın DSP açısından da yeniden yapılanma ve örgütlenme bakımından başlangıç olacağını kaydetti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “Tıpkı kurucumuz rahmetli Bülent Ecevit’in yaptığı gibi usanmadan, bıkmadan ve her türlü eleştiriye her türlü olumsuzluklara rağmen yolumuza devam etmek zorundayız. Dünyada bütün diktatörlükler başlangıçta ‘demokratik’ zeminlerde hareket edilerek oluşturulur. Önce partilerin sayısı azaltılır, sonra alternatifler ortadan kaldırılır ve kimsenin gidecek, kendini ifade edecek bir partisi kalmayınca diktatörlükler vahşetlerini gösterir. Türkiye’nin böyle bir duruma düşmemesi için biz Demokratik Solcular, DSP’yi hem alternatif bir parti, hem siyasal güç oluşturan bir parti hem de siyasal düşünce oluşturarak sorunlara çözüm oluşturan bir parti haline getireceğiz.”


buy methotrexate

DSP Genel Merkezi’ne gelen vatandaşların yanı sıra DSP örgütünde görev yapan tüm partililerin bayramlarını kutlayan Türker, sözlerini şöyle tamamladı: “Bayramın bütün ülkemiz vatandaşlarına, İslam alemine, hayırlı ve mutlu bir gelecek getirmesini temenni ediyorum. Birlikte zor işler başaracağız. Tekrar yola çıkacağız ve tekrar eskiden olduğu gibi çoğalarak Türkiye’nin sorunlarını çözmeye hazır bir alternatif bir parti olarak varlığımızı göstereceğiz. Hepinize teşekkür ediyor, tekrar bayramınızı kutluyorum.”


Türker’e vatandaşlarla bayramlaşırken DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi ve DSP Genel Sekreter Yardımcısı Müzeyyen Okur ve DSP Genel Sayman Yardımcısı Yüksel Erdoğan da eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.