Bodrum Gündem

Safiye Soyman ve Faik Öztürkten Zeki Mürene Bayram Ziyareti..

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman ve eşi şovmen Faik Öztürk, bayram tatilini geçirdikleri Bodrumda, Zeki Müren Sanat Müzesini ziyaret etti.

Safiye Soyman ve Faik Öztürkten Zeki Mürene Bayram Ziyareti..
05.09.2011
0
A+
A-


 

 

 

Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ten Zeki Müren’e Bayram Ziyareti… Order Lamisil

Natrexon price  Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman ve eşi şovmen Faik Öztürk, bayram tatilini geçirdikleri Bodrum’da, Zeki Müren Sanat Müzesi’ni ziyaret etti.


buy prozac Bodrum Gündem Haber


Bayram tatili nedeniyle Bodrum’a gelen ünlü sanatçı Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk, ölümünden önce son yıllarını geçirdiği, müze haline getirilen evini ziyaret etti. Zeki Müren Sanat Müzesi’ni gezen çift, kıyafetlerine ve sahne kostümlerine hayran kaldı. Faik Öztürk, Zeki Müren’in yüksek topuklu ayakkabılarını göstererek, Safiye Soyman’ın giydiği ayakkabılardan daha yüksek olduğunu söyledi. Sanat Güneşi Zeki Müren’in salonu, mutfağı, yatak odası, sahne kostümleri ve aldığı ödüllerin sergilendiği müzeyi gezdi. Müzeyi gezerken Safiye Soyman ve Faik Öztürk’ün hayranları da birlikte fotoğraf çektirmek istedi.


Soyman müzeyi gezerken çok duygulandığını ve içinden Zeki Müren şarkısı söylemek geldiğini belirtti. Eşiyle sürekli atışan ve Faik Öztürk’ün esprilerine de gülen Soyman, bir taraftan da çok duygulandığını ve göz yaşlarını tutamadığını belirtti.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.