Bodrum Gündem

Sibel Can Arkeologları Kızdırdı..

Derin dekolte sile göz kamaştıran Sibel Can, 3 bin yıllık Bodrum Antik Tiyatroda konser verdi. Sibel Can için izdiham yaşandı, şehir içinde de trafik arapsaçına döndü. Üstelik konsere 40 dakika geç başladı.

Sibel Can Arkeologları Kızdırdı..
05.09.2011
0
A+
A-


 


 

Sibel Can Arkeologları Kızdırdı…

Derin dekolte sile göz kamaştıran Sibel Can, 3 bin yıllık Bodrum Antik Tiyatroda konser verdi. Sibel Can için izdiham yaşandı, şehir içinde de trafik arap saçına döndü. Üstelik konsere 40 dakika geç başladı.


Bodrum Gündem Haber


Konsere 40 dakika geç çıkan Can ıslıklandı ama derin dekolte giysisi ve hareketli şarkıları ile izleyenleri coşturdu. 2 bin 400 yıllık antik Sunak’ın üzerine oturan Sibel Can’a müze yetkililerinden tepki geldi. Can arkeologları kızdırdı.


Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlülerin fotoğrafçısı Erol Atar şık kıyafeti ve makyajı ile konseri izlerken, seyirciler sanatçının konsere 40 dakika geç çıkmasının alkış ve ıslıklarla protesto etti.



Buying Lithium


ARKEOLOGLARI KIZDIRDI…

Buy cheap Accutane
2400 YILLIK SUNAK’IN ÜZERİNE OTURDU ve DANS ETTİ…

Bodrum Antik Tiyatro’da sahneni üzerinde bulunan ve üzerine çıkılması yasak olan 2bin 400 yıllık Helenistik  döneme ait antik Sunak (Altar)’ın üzerine çıkıp oturup dans ederek şarkı söyleyen Sibel Can üçüncü şarkısı Seyyah’ın  tamamını sunak üzerinde söyledi. Antik Halikarnassosluların tanrılara adaklar adadığı taşın üzerine çıkmanın yasak ve anlamsız olduğunu belirten Bodrum Su altı Arkeoloji Müzesi Müdür Yardımcısı arkeolog Erhan Özcan “Her eserin üzerine çıkmayın basmayın yazılmaz. Oradaki eser Helenistik döneme ait 2 bin 400 yıllık bir eserdir, bu tür sanatçıların tarihi mekanlarda konser verirken bilgilendirilmeleri ve dikkat etmeleri gerekir. Sanatçıyı gören herkes o antik eserin üzerine çıkmaya başlarsa bunun önlemi alınmaz, başta sanatçılar olmak üzere su tür tarihi mekanlarda verilen konserlerde çok duyarlı olunmalı. Sanatçı bilir bilmez ama bunu yaparsa tarihe saygısızlık olarak değerlendiririz” dedi.


BODRUM TATİL SEZONU ŞİMDİ AÇILDI…


Konser öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Can “Bu albümle ilk defa Bodrum’da sahne alıyorum, o nedenle çok heyecanlıyım.Bu sezon konserlerden tatil yapma fırsatıda bulamadım, ama Bodrum’un tatil sezonu benim için yeni açılıyor.Bu nedenle Eylül ayında sık sık Bodrum’a olacağım.Bir ay dinlendikten sonra İstanbul’da Günay’da sahne almaya başlayacağım. Klip  çekimlerini sürdüreceğim.Yani sezon benim için çok yoğun ve dolu dolu geçiyor, sizlerinde bayramı kutlu olsun Bodrum’da olmak bu seyirci ile buluşmak gerçekten mükemmel” Aciclovir without prescription dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.