Bodrum Gündem

Başkan Kocadondan Mesajınız Var…VİDEO HABER

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bayramda Bodrumdaki bütün işletmelerin dolup taştığını ve Bodrumun bu işten yüzünün akıyla çıktığını söyledi.

Başkan Kocadondan Mesajınız Var…VİDEO HABER
06.09.2011
0
A+
A-

 
 
 
 

Başkan
Kocadon′dan Mesajınız Var… 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bayramda
Bodrum’daki bütün işletmelerin dolup taştığını ve Bodrum′un bu işten yüzünün
akıyla çıktığını söyledi.


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaşanan bu doluluktan bütün esnafın yararlandığını ve Bodrum’un hakkıyla bu işin de üstesinden geldiğini söyledi. Böylesine yoğun bir bayram trafiğinin son 20 yıldır yaşanmadığına değinen Kocadon,  bayramın sona ermesinin ardından Bodrum’da ikinci bir bayramı kutlama hazırlıkları olduğunu, Bodrum’daki sezonu 12 aya yayma çabalarının devam ettiğini ve Turizmi 12 aya yayma stratejileri çerçevesinde düzenledikleri etkinliklerin, yaz ayları dışında da Bodrum’u hareketli kılma yönünde çabalarının ürünü olduğunu söyledi. Mehmet Kocadon’un basın mensuplarına gönderdiği mesajın bütünü aşağıdaki gibidir.

 

ÇOK DEĞERLİ BODRUMLU HEMŞEHRİLERİM VE SEVGİLİ BASIN MENSUPLARI

 

Bodrum, sizlerin yakından gözlemlediği, bazı dostlarımın da ifade ettiği gibi bu bayramda,  belki de son 20 yıldır örneği görülmemiş bir şekilde, yerli ve yabancı misafiri bir arada ağırladı.

 

Doluluk oranları, küçük-büyük tüm konaklama tesislerimizde %100’ü buldu, restoran ve eğlence işletmelerimiz misafirlerimizle doldu taştı. Sadece bayramdan hemen önceki Cumartesi ve Pazar günü 25 bini aşkın yerli misafirimizin havayolu ile Bodrum’a geldiğini biliyoruz. Karayolu ile gelenleri de hesaba katarsak Bodrum Yarımadası bu bayram boyunca 1 milyon kişiyi ağırladı. Bodrum, önemli bir asayiş sorunu veya alt yapı eksikliği yaşamadan, güvenli bir şekilde tüm misafirlerini konaklattı, yedirdi, içirdi ve eğlendirdi. Bu, Bodrum’un ne kadar özel bir turizm merkezi olduğunun en önemli kanıtıdır.

 

Ben de Bodrum Belediye Başkanı, Bodrum Belediyeler Birliği Başkanı olarak böylesine yoğun bir bayramı, Bodrum adına, otelcisi, lokantacısı, esnafı, tüccarı ve tüm sektör çalışanlarıyla başarılı ve yüz akıyla geçirdiğimiz için gurur duyuyorum ve tüm Bodrum’a teşekkür ediyorum.  Bu arada özverili çalışmalarıyla Bodrum’a gelen misafirlerin ve burada yerleşik halkımızın huzur ve rahatını sağlamak için canla başla çalışan tüm belediye personelimize, jandarmasından polisine tüm emniyet mensuplarımıza ve kamu görevlilerimize de minnetlerimi sunuyorum.

Generic Viagra  

Bodrum, bir bayramdan çıktı ama şimdi ikinci bir bayramı kutlayacağız. Uluslararası Bodrum Karnavalı 8 Eylül 2011 Perşembe günü başlıyor. Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu ve Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte düzenlediğimiz bu karnaval, “Bodrum Sokakta” sloganıyla beş gün boyunca yerli ve yabancı müzik topluluklarını, değerli sanatçılarımızı ve dans topluluklarını Bodrum halkı ve misafirleriyle buluşturacak. Tüm yarımada halkını ve misafirlerimizi, bayram yorgunluğunu atmak ve biraz eğlenmek için Bodrum sokaklarına davet ediyorum. Valtrex cheap

 

Turizmi 12 aya yayma stratejimiz çerçevesinde düzenlediğimiz etkinlikler, yaz ayları dışında da Bodrum’u hareketli kılma yönünde çabalarımızın ürünüdür. Geçtiğimiz iki yılda da örneklerini gördüğünüz gibi birçok farklı etkinlikle Bodrum canlılığının yıl boyu sürmesi için çalışmalarımız devam edecek. Bunu, sadece etkinlik yaparak değil tüm alt ve üstyapımızı da kış aylarında konuk ağırlamak hedefine yönelik tasarlayıp uygulayarak ve şehrimizin yaşam alanlarını tüm halkımız ve misafirlerimiz için neşe, mutluluk katan bir yapıya kavuşturarak gerçekleştireceğiz.

 

Tüm halkımızı, ülkemizde her zaman huzurlu, güvenli, eğlenceli ve mutlu bir tatilin en önemli adresi olan Bodrum’a davet ediyorum…

 

 

En derin saygılarımla,

 

Mehmet KOCADON

Bodrum Belediye Başkanı

Paxil online  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.