Bodrum Gündem

Hayırsever İşadamlarından Kızılaya Bağış..VİDEO HABER

Kızılaya toplam 47 bin 500 lira bağış yapan işadamları Ahmet Azmi Zırh ve Birol İnan Türkiyenin en güvenilir kurumunun Kızılay olduğunu söylediler.

Hayırsever İşadamlarından Kızılaya Bağış..VİDEO HABER
07.09.2011
0
A+
A-

 

 

Hayırsever İşadamlarından order Lasix

Kızılay’a Bağış…

Kızılay’a toplam 47 bin 500 lira bağış yapan işadamları Ahmet Azmi Zırh ve Birol İnan Türkiye’nin en güvenilir kurumunun Kızılay olduğunu söylediler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Kızılay Bodrum şube Başkanlığı tarafından, Konacık Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen tören ile Somali için Kızılay’ının Bodrum Şubesi’ne 47 bin 500 TL bağışta bulunan işadamları Ahmet Azmi Zırh ve Birol İnan’a plaket verildi. 

Kızılay Bodrum Şubesi tarafından düzenlenen plaket törenine hayırsever işadamı Ahmet Azmi Zırh ile Birol İnan ile Türk Kızılayı Bodrum Şube Başkanı Taylan Tüfek, Konacık Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Çuhadaroğlu, Bodrum Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri Av.Onur Karaşin, Kıvanç Esendemir, Yücel Görgünel, Ferda Sarpege ve Zeynep Begüm Göder, Akut Bodrum Şube Kurucu Başkanı Alp Emre Kököz ile Şube Başkanı Saadettin Uslu ve vatandaşlar katıldı.

Törenin sunumunu yapan Zeynep Begüm Göder çok keyifli ve çok önemli bir olaya şahit olmak için toplanıldığını belirterek, “Dostlarımız Türk Kızılay’ına önemli bir bağış yaptılar. Onlara teşekkür etmek üzere buradayız. Gazetecilerin de katkıları ile bunu halkımıza duyurmak istedik” dedi.


Somali’deki Durum Bir İnsanlık Ayıbıdır…

Törende Kızılay ile ilgili genel bilgiler veren Av.Onur Karaşin Konacık Belediyesi tarafından verilen desteğin çok önemli olduğunu ve bir sinerji yaratarak, başkalarında bu konuda bir şeyler yapabileceklerini anlaması anlamında çok önemli olduğunu vurguladı. Av.Karaşin “Doğal afetler hiç farkında olmadan insanları etkiliyor. Düşünün aslında çok zengin bir dünyada ve 21 Yüzyılda açlıktan çocuklar ölüyor. Bu bir insanlık ayıbıdır. Aynı zamanda medeni dünyanın bir ahlak erozyonuna uğradığının açık bir delili. Burada çocukların değil yetişkinlerin kabahati var” dedi. Karaşin bağış yapan işadamlarının yaptıkları bu bağış aslında çok büyük bir rakam olduğunu, ancak yarımada ekonomik yapısı açısından bakıldığında ise çok küçük bir rakam olduğunun altını çizdi. Karaşin Bodrum Kızılay’ının önderliğinde güçlerin birleştirilmesi gereğini de sözlerine ekledi.


 
Biz yıllar Önce Sel Olacağını Söylemiştik, Ama Kimse Önlem Almadı…

Av. Onur Karaşin Bodrum Kızılay’ı olarak Kaymakam’ı ziyaret ettiklerinde dere yataklarında yapılanmanın tehlikeli olduğunu ifade ettiklerini söyleyerek “Muhtemel bir felaketle karşılaşabiliriz ve büyük acılar yaşayabiliriz diye uyarıda bulunmuştuk. Aradan çok kısa bir zaman geçti ve sadece can kaybı yaşamadığımız sel felaketini yaşadık. Biz Kızılay olarak oradaydık. Ama yeterli mi derseniz, ne yazık ki yeterli değildi” dedi.


 
İşadamı Ahmet Azmi Zırh kızlarını da hayırsever olarak yetiştiriyor…

Plaket törenine katılan ve Bodrum Sağlık Vakfında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri çeken ve övgü kazanan hayırsever işadamı Ahmet Azmi Zırh’ın kızı Yağmur Zırh’a da Kızılay Bodrum tarafından bir buket çiçek ve Kızılay bayrağı verildi. İşadamı Ahmet Azmi Zırh ise kızlarının da vakıf ve hayır işlerine önem vereceklerini ümit ettiğini ve ona göre yetiştirdiğini ifade ederek “Rahmetli işadamı Sakıp Sabancı’nın bir sözünü paylaşmak istiyorum, “Hayır yaptığınız zaman bunları söyleyin ki insanlar duysun ve başkaları da bu tür hayırlar yapmaya özenir” diye, sağolsun Birol arkadaşıma söyledim, o da beni kırmadı, Yaklaşık on yedi bin beş yüz liralık Somalili çocuklar için hayır işinde bulundu. Bizler aynı zamanda Bodrum Sağlık Vakfı kurucularındanız” dedi.


 
Mimar Birol İnan Plaket töreni sırasında telefon ile kolaylıkla bağışını yaptı…

Hayırsever İşadamı Mimar Birol İnan, İşadamı Ahmet Azmi Zırh ile birlikte geldiği plaket töreninin hemen öncesinde 168 nolu Kızılay Bağış hattını arayarak 10 bin dolar bağışta bulundu. Hayırsever İşadamı Bülent İnan Somalili çocuklar için düzenlenen hayır işine destek olmasını sağlayan Ahmet Azmi Zırh’a teşekkür ederek “Bağış yapmak çok kolaymış. Hemen burada 168 nolu telefonu arayarak iki dakika içinde hallettik. Kızılay çok güvenilir bir kurum. Teknolojik olarak da belli bir düzeye gelmişler. Katkısı olanları tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

 
Törende Kızılay ile işbirliği içinde çalışmalar yapan AKUT’a da bir buket çiçek verildi. AKUT Bodrum Başkanı Sadettin Uslu’da Kızılay ile bir ortak çalışma protokollerinin olduğunu  belirterek, hayırsever işadamlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

Konacık Belediye Başkan Vekili Ahmet Çuhadaroğlu’da hayırsever işadamlarına teşekkür ederek bunun bir başlangıç olduğunu ve devamının gelmesini dilediklerini ifade etti.


 
Kızılay; Şeffaf Bir Yönetim Anlayışı ile En Güvenilir Bir Kurum Olmayı Başarmıştır…

Türkiye’nin en güvenilir Kurumu’nun Kızılay olmasını neye bağlıyorsunuz sorumuza Kızılay Bodrum Şubesi Başkanı Taylan Tüfek “Kızılay’ın internet sitesine girdiğinizde hemen anlayacaksınız. Her şey şeffaf bir şekilde kamuya sunuluyor. Bu en büyük etkendir. Şeffaflık güveni getiriyor” şeklinde cevap verdi. 

  methotrexate no prescription

Kızılay’a Bağış Yapmak İçin 168 nolu KIZILAY BAĞIŞ HATTINI arayarak kolayca bağış yapılabileceğini de söyleyen Başkan Taylan Tüfek “Tüm yarımadayı Kızılay’a bağış yapmaya davet ediyorum. Çünkü en ihtiyaç duyacağınız anda yanınızda Kızılay olacaktır” dedi.

 

168

KIZILAY BAĞIŞ HATTI Order Viagra Gold

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.