Bodrum Gündem

Çağdaş Gençlik Bodrumda..

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çağdaş Gençlik Merkez Birimi tarafından her yıl bir ilde düzenlenen ÇYDD Çağdaş Gençlik Türkel Minibaş Yaz Kampının bu yıl altıncısı Bodrumda 10-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Çağdaş Gençlik Bodrumda..
08.09.2011
0
A+
A-


 

 

Çağdaş Gençlik Bodrum’da…


Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çağdaş Gençlik Merkez Birimi tarafından her yıl bir ilde düzenlenen ÇYDD “Çağdaş Gençlik Türkel Minibaş Yaz Kampı”nın bu yıl altıncısı Bodrum’da 10-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. cheap Proscar


Retin-A without prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Türkiye’nin her bölgesinden  120 üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşecek olan çadır kampındaki öğrenciler  eğlencenin ve eğitimin tadını Bodrum farkıyla yaşayacaklar.


Çağdaş Gençlik üyesi gençler kamp süresince tekne ve Bodrum Kalesi gezisi, spor turnuvaları, satranç ve tavla turnuvaları gibi kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra atölye çalışmaları düzenleyecekler.


Kamp için uzun süredir çalışan ev sahibi ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı “ Her yıl ülkemizin  bir sahil kentinde düzenlenen Gençlik Kampının bu sene güzel ilçemiz Bodrum’da gerçekleşmesinden gurur duyuyoruz. Yaklaşık olarak altı aydan bu yana yoğun bir çalışma ile bugün 120 gencin Bodrum’u tanıma fırsatı bulacağını bilmek bu yorgunluğa değecektir. Gençlerimize Bodrum’a farklı bir bakış açısı kazandırmak, kültürel, tarihi ve doğal güzelliklerimizi tanıtmak ve anılarına Bodrum’dan kareler katmak bizi asıl amacımıza ulaştıracaktır. Türkel Minibaş adıyla yaşattığımız yaz kamplarının amacı salt eğlencenin ötesinde gençlerin topluma olan sorumluluklarını benimsetmek, ağırlandıkları kentin tüm değerleriyle buluşmaları ve sorunların çözümüne katkıda bulunmalarını sağlamaktır. Çağdaş Yaşam imecesinin temel taşları gençlerin Bodrum’dan güzel anılarla ayrılacağını umuyor, uzun süredir bizimle beraber gönül verip çalışan başta tüm yönetim kurulu üyesi olmak üzere tüm destekçilerimize ve Bodrum halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.