Bodrum Gündem

Deniz Baykal Bayram Tatilinde Bodrumu Tercih Etti..

Bayram tatilinde sanat ve siyaset dünyasından bir çok ünlü Bodrumu tercih etti. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykalda Bodrumu tercih edenlerden oldu.

Deniz Baykal Bayram Tatilinde Bodrumu Tercih Etti..
08.09.2011
0
A+
A-

 


 


buy cheap Lithium
 

Deniz Baykal Bayram Tatilinde Bodrum’u Tercih Etti…

Bayram tatilinde sanat ve siyaset dünyasından bir çok ünlü Bodrum’u tercih etti. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’da Bodrum’u tercih edenlerden oldu. Cytotec cheap


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Cytotec cheap


Deniz Baykal bayram tatilinde Bodrum’a geldi. Eşi Olcay hanım ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bitez Dondurması yiyerek sohbet ettiler. Bodrum’daki değişimin farkında olduğunu ve yapılan çalışmaları beğendiğini dile getiren Baykal, Bitez Dondurmasını da çok beğendiğini söyledi.


Başkan Kocadon Baykal’a Bitez Dondurması ısmarladı…


CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, eşi Olcay Baykal ve Aydın Ayaydın ile birlikte Bodrum caddelerinde dolaşarak sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Özellikle Bodrum’da yapılan çalışmaları beğendiğini söyledi. Sayın Baykal’a, eşine ve sayın Ayaydın’a bizim Bitez dondurmasından ısmarladım. Sonra marina’da kahve içtik. Baykal Bodrum Belediyesi olarak yaptığımız çalışmaları izlediğini ve çok beğendiğini söyledi. Özellikle Neyzen Tevfik caddesindeki çalışmalarımızdan övgü ile bahsetti” dedi. Başkan Kocadon Baykal’ın belediyelerin birleşmesi ile ilgili olumlu olduğunu ve birleşmenin doğru bir karar olduğunu söylediğini kaydetti.


Baykal Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ile de balık yedi…


CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bayram tatilinde Gümüşlük’ü de ziyaret ederek başkan Tire ile balık yediği de öğrenildi. Gümüşlük sahilinde beraber çay içerek sohbet ettikleri de alınan bilgiler arasında. Baykal’ın Gümüşlük ziyareti ile ilgili bilgi aldığımız Başkan Mehmet Tire “Sayın Baykal Gümüşlük ziyaretinde belediyemiz çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Özellikle arıtma konusunda aldığımız yol ile ilgili olarak memnuniyetini söyledi. Birlikte balık yedik sonra da çay içtik ve sohbet ettik” dedi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.