Bodrum Gündem

Kaymakam Özdemir, Bodruma Veda Etti..

Bursa Vali Yardımcılığına tayin olan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadona veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Özdemir, Bodruma Veda Etti..
09.09.2011
0
A+
A-

order misoprostol

 


 


 


 


Kaymakam Özdemir, Bodrum’a Veda Etti…


Bursa Vali Yardımcılığı’na tayin olan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a veda ziyaretinde bulundu.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Geçtiğimiz günlerde tayini çıkan ve Bursa Vali Yardımcılığına atanan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.


Bodrum’da bulunduğu iki yıllık süre zarfında herkesin kendisine destek olduğunu ifade eden Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir “ Hem Bodrum’daki yerel siyasetçiler hem Belediye Başkanı arkadaşlarım, hem de kurum amirleri çok destek oldular. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık iki yılı aşkın bir süredir Bodrum’da görev yapıyordum. Son kararname ile Bursa Vali Yardımcılığı’na gidiyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, bütün Bodrumluların Bursa’da bir evi var” dedi.


Doğru bir tanedir, biz onu üretmeye çalıştık…


Bodrum’un bir dünya markası olduğunu söyleyen Özdemir Bodrum’un önünün çok açık olduğunu ifade etti. Bodrum’la ilgili hizmetler konusunda çok ciddi çalışmalar olduğunu kaydederek “Su, katı atık, yol gibi en büyük problemleri çözülüyor. Mevcut olan çok üst düzey otellere ek olarak Bodrum’a yeni oteller gelmek istiyor. İki yıllık süre zarfında çalışma arkadaşlarım olsun, Belediye Başkanı arkadaşlarım olsun hep Bodrum’un geleceğiyle ilgili ne yapılabilir, onu düşündük. Doğru bir tanedir zaten. Doğru ile ilgili ortaya bir tanı konduğunda onu üretmeye çalıştık” dedi. purchase Baclofen


Devlette bütünlük ve devamlık esastır…


Order Lamisil Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Kaymakam Özdemir’in Bodrum’da her zaman yeri olduğunu söyleyerek “Ben 13 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ve bunun son iki yılını Sayın Kaymakamımla beraber geçirdim. Gerçekten ilk defa bu kadar devletin gücünü, bir yönetici olarak arkamda hissettim. Beraber Bodrum’a çok güzel imzalar attık, çok güzel hizmetler yaptık. Sayın Kaymakamımızın tayini bizim için bir sürpriz oldu ama ne yapalım ki devlette bir bütünlük, hizmette devamlılık var. Yeni gelen Sayın Kaymakamımızla da bu hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Sayın Kaymakamımla karakter yapılarımız birbirine çok yakındı, iki arkadaş gibiydik. Kendisine görev yapmış olduğu süre boyunca bize vermiş olduğu desteğe ve Bodrum’a yaptığımız hizmetlerde arkamızda durmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Kapımız her zaman Sayın Kaymakamımıza açıktır” dedi.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bursa Vali Yardımcılığı görevine tayin olan Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir’e bir Bodrum anısı olarak el yapımı halı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.