Bodrum Gündem

Bodrum Kaymakamı Terfi Alarak Gidiyor..

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Yönetim Kurulu üyelerine veda ziyaretinde bulunan Bodrum Kaymakamı Özdemir Bodrumun bir marka olduğunu ve önünün çok açık olduğunu söyledi.

Bodrum Kaymakamı Terfi Alarak Gidiyor..
12.09.2011
0
A+
A-

 


 


 


Bodrum Kaymakamı Terfi Alarak Gidiyor…


Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve Yönetim Kurulu üyelerine veda ziyaretinde bulunan Bodrum Kaymakamı Özdemir Bodrum’un bir marka olduğunu ve önünün çok açık olduğunu söyledi.




Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odasına veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Feridun Cemal Özdemir iki senedir Bodrum’da olduğunu ve çok güzel günler geçirdiğini ifade ederek tüm Bodrum’a ve Bodrumlulara teşekkür etti.


Paxil online

Kaymakam Özdemir’in Bodrum Ticaret Odası veda ziyaretinde Başkan Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat, Deniz Eyinç ve İsmail Karataş ile birlikte sohbet ettiler.


Gelenek Değişmedi… cheap Baclofen


Başkan Kocadon Kaymakam Özdemir’e alıştıklarını ve güzel çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Başkan Kocadon Bodrum’a gelen kaymakamların her zaman terfi ederek tayin olduklarını ifade ederek “Gelenek bozulmadı. Yine Bodrum Kaymakamımızı terfi ettirerek Bursa’ya Vali Yardımcısı olarak gönderiyoruz. Bursa’daki görevinde de başarılar diliyorum” dedi.


Güvenlikte atılım yapıldı…


Kaymakam Özdemir 2 yıllık görev dönemde güvenlik konusunda atılımlar yapıldığını ifade ederek “İdarecilik bir orkestra şefi gibidir. Orkestrayı iyi yönetirseniz güzel sesler elde edersiniz. Bizler çok vitrin olmayı sevmeyiz. O nedenle bir çok şeyi paylaşmadık. Ama Bodrum’a layık önlemleri aldık ve uyguladık. Belediyenin bir uygulaması güvenliği etkiler, yada güvenliğin bir uygulaması da belediyeyi etkileyebilir. Tüm Yarımadada mobese kameralarını kurduk. İlk geldiğimiz dönemde sitelerden tepki gelmişti, ama şimdi ne kadar önemli ve yararlı olduğu herkes tarafından kabul edildi. Bodrum çok farklı bir yer. Birt burun kanaması bile sansasyona neden olabilir” dedi. Özdemir tüm belediye ve oda başkanları ve kamu görevlileri ile uyumlu çalıştıklarını ve bundan sonraki dönemlerde bu şekilde olmasını dilediğini sözlerine ekledi.

cheapest Asacol

Başkan Kocadon, Kaymakam Özdemir’e Bodrum’u anımsatacak hediyeler verdi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.