Bodrum Gündem

Bodrumlu Karateciler Baküyü Salladı

Azerbaycanın başkenti Baküde düzenlenen 2.Uluslararası Bakü Open Karate Turnuvasına katılan Bodrumlu karateciler büyük başarılara imza attılar.

Bodrumlu Karateciler Baküyü Salladı
12.09.2011
0
A+
A-

order vardenfil online order Cytotec

Özgür Devrim Bozoğlu/Bodrum Gündem
Kamagra online
10 ülkeden yaklaşık 400 sporcunun katılımıyla üç gün süren yarışmalar sonucunda, Fırat Çetin 40 kg da  birinci olarak altın madalya, takım arkadaşı Efe Bestelci ise + 45 kg üçüncülükle bronz madalya alarak turnuvada Türkiye’nin adını en iyi şekilde duyurmuş oldular. Turnuva sonunda Azerbaycan Karate Federasyonu başkanı Yaşar Başirov sporcularımızı ve antrenörlerini kutlayarak gelecek yıl üçüncüsü yapılacak olan turnuvaya şimdiden davet etti.

 


İkisi de 12 yaşında olan sporcular Haziran ayında Rusya da yapılan Dünya Shotokan Karate şampiyonasında bir altın ve bir gümüş  madalya kazanmışlardı. Yine Temmuz ayında Eskişehir’de yapılan Türkiye Karate şampiyonasında ikisi de Türkiye şampiyonu olan sporcular  daha önceki yıllarda da katıldıkları 6 uluslar arası turnuvada şampiyonluklar kazanarak Türkiye’yi ve Bodrum’u en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Antrenörleri Fatih Uzunlulu: “Sporcularımın her gün artan başarıları beni çok mutlu ediyor, onlarla gurur duyuyorum. Ayrıca Bakü’deki turnuvaya katılmamız konusunda bizlere tam destek veren Palmali Şirketler Grubuna teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.