Bodrum Gündem

Mini Mini Birler Okula Başladı..

Bu gün ilköğretim hayatına başlayacak olan birinci sınıflar okula başladılar. Anasınıfı ve birinci sınıflar okula alışmaları için bir hafta önceden ders başı yapıyor.

Mini Mini Birler Okula Başladı..
12.09.2011
0
A+
A-

 

Plavix buy  

 

 

Mini Mini Birler Okula Başladı…

Bu gün ilköğretim hayatına başlayacak olan birinci sınıflar okula başladılar. Anasınıfı ve birinci sınıflar okula alışmaları için bir hafta önceden ders başı yapıyor.


buy Strattera 40 mg Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da ilköğretim eğitimine ilk defa başlayacak olan birinci sınıflar ve Ana sınıfı öğrencileri ders başı yaptılar. Okul korkusu ve okul heyecanını yenmek için bir hafta önceden okula başlayan öğrencilerden daha çok anne ve babaların heyecanları dikkat çekti. Bazı anneler gurur ve heyecan ile gözyaşlarını tutamadılar. Minik öğrenciler ise velilerin aksine oldukça rahat ve mutluydular. Yeni yapılan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okuluna yaklaşık 120 öğrenci birinci sınıfa, 65 öğrenci ise anasınıfında ders başı yaptılar.

Minikler ve Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu İlk kez Eğitime Başlıyor…

2011-2012 eğitim ve öğretim yılında ilk kez eğitime başlayan Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yıldızhan ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin bir hafta önceden eğitime başladıklarını ifade ederek “Amaç okul korkusu ve okul heyecanını yenmektir. Öğrencilerimizin öğretmenleri ile tanışmalarını, okulu ile tanışmalarını, arkadaşları ile tanışmalarını sağlayacağız. 19 Eylül 2011 Pazartesi’den itibaren başlayarak, 8 Haziran 2012’de son bulacak uzun mesafeli bir eğitim öğretim maratonuna başlayacağız” dedi. Yıldızhan ilk kez öğretime başlayacak olan Güler Mustafa İlköğretim Okuluna, öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilerine hayırlı uğurlu olmasını da sözlerine ekledi.

  Zithromax online

Güler Mustafa İlköğretim Okulu bu sene ilk defa eğitime başlıyor. Yeni bir okul olması nedeni ile veliler ve hayırsever Bodrumlular tarafından tefrişatı ve çeşitli eksikleri tamamlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.