Bodrum Gündem

Karnaval Yürüyüşünde Bodrum Coşkusu..

Uluslar arası Bodrum Karnavalı 4. gününde Bodrumu ayağa kaldırdı. Karnaval yürüyüşüyle saat 19.00da başlayan akşam izleyenlere ve Bodrumun konuklarına eğlenceli ve renkli saatler yaşattı.

Karnaval Yürüyüşünde Bodrum Coşkusu..
13.09.2011
0
A+
A-


Buy Ketorolac

 

 

Karnaval Yürüyüşünde Bodrum Coşkusu… Buying Lithium

 


Uluslar arası Where to buy Strattera  Bodrum Karnavalı 4. gününde Bodrum’u ayağa kaldırdı. Karnaval yürüyüşüyle saat 19.00’da başlayan akşam izleyenlere ve Bodrum’un konuklarına eğlenceli ve renkli saatler yaşattı.


 


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Milta Marina önünden başlayan yürüyüşe, karnavala katılan ekiplerin yanı sıra Bodrumlular ve konuklar büyük ilgi gösterdiler. Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ailesi olmak üzere yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşü yollardan katılan pek çok konuk da renklendirdi. Bodrum İskele Meydanı’nda sona eren yürüyüşün ardından, sahne performansları başlamadan önce davet edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yoğun istek üzerine Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Özsarsılmaz’la birlikte Bodrum’un geleneksel oyunu “Kerimoğlu” oynadılar. Büyük alkışın ardından bir konuşma yapmak üzere mikrofonu alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bu karnavalın ilk kez düzenlendiğinin altını çizdikten sonra, “Bu karnaval artık bizim çocuğumuzdur. Bu henüz birincisi ve önümüzdeki yıllarda dünya çapında anılacak, insanların takip edeceği ve programlarını Bodrum Karnavalı’na göre ayarlayacağı güçte organizasyonlar yapacağız.” dedi. Karnavalın kültürlerin tanışması ve kaynaşmasında ve kente renk katmakta çok önemli bir etki yaratacağına inandığını ifade eden Başkan Mehmet Kocadon, bu karnavalın bir başlangıç olduğunu, karnavala halkla, esnafla, turizm camiasıyla verilecek desteğin, Bodrum Karnavalı’nı kısa sürede tanınır ve beklenir karnaval arasına sokacağına dikkat çekti. Başkan Kocadon, konuşmasının sonunda, Uluslararası Bodrum Karnavalı’na öncülük eden Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu Başkanı Necmi Cavlı başta olmak üzere Bodrum Belediyesi personeli, ses ve ışık ekibi, Bodrum Emniyeti ve Bodrum Halkına teşekkürlerini sundu.


 


Konuşmanın ardından sırasıyla Sunu Sahne, BOFAD, Bodrum Dans, Karo-Layn ve Bomba Etkisi sahne gösterilerini tamamladıktan sonra saat 22.00’de gecenin bombası Oojami sahneye çıktı. Necmi Cavlı’nın grubu Oojami doğu ve batı ritimlerini harmanladığı müziği ve sahne şovlarıyla izleyenlere unutamayacakları bir gece yaşattılar. Yaklaşık 1,5 saat boyunca süren konser sırasında tüm İskele Meydanı’nı dolduran yaklaşık 2000 kişi durmaksızın dans etti.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.