Bodrum Gündem

Toprak Altında Yaşam Savaşı..

Konacık beldesinde belediye ait arıtma tesisinde meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi bir saatlik çalışma sonunda kurtarıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan işçinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Toprak Altında Yaşam Savaşı..
14.09.2011
0
A+
A-

xenical to buy online

 

 

Toprak Altında Yaşam Savaşı…

 


Konacık beldesinde belediye ait arıtma tesisinde meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçi bir saatlik çalışma sonunda kurtarıldı.  Ambulans ile hastaneye kaldırılan işçinin durumunun ağır olduğu belirtildi.


buy Phenergan online

 


Bodrum Gündem Haber


Konacık beldesindeki, Konacık Belediyesi Atık SU Arıtma Tesisi’nde devam eden çalışmalar sırasında 1, 5 metre derinlikte  elle kazı çalışması yaparken  toprağın aniden  çökmesi sonucu meydana gelen göçükte toprak yığını altında mahsur kalan 31 yaşındaki  Alican Fidan isimli işçi yaklaşık yarım saat süren çalışma sonrasında güçlükle kurtarıldı.


  buy Promethasin


Konacık Belediyesi, sağlık ekipleri ve Bodrum Akut Ekibi’nin çalışmaları ile toprak altında kalan Fidan’ın kurtarılması sırasında görüntü almaya çalışan basın mensuplarına Konacık Belediyesi zabıta ekipleri ve arıtma tesisi işçilerinin tepkisi sert oldu.


 


Toprak altında çıkarıldıktan sonra ambulans ile Üniversal Hospital Bodrum’a kaldırılan Fidan’ın yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Fidan’ın arkadaşları ve akrabaları göz yaşlarına boğuldu.


 


Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun yaptığı açıklamada “Arıtma tesisi içinde çalışma yapılırken meydana gelen göçükte taşeron firmaya ait bir işçi yaralanmış. Umarım durumu iyidir, şimdilik söyleyeceklerim bu kadar” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, 4 belediye görevlisi ve taşeron firma yöneticilerinden iki kişinin ifadesini aldı.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.