Bodrum Gündem

Demiröz Ailesi Annelerini Kaybetti..

Bodrumun tanınmış ve köklü ailelerinden olan Demirözler annelerini kaybetmenin acısını yaşadılar.

Demiröz Ailesi Annelerini Kaybetti..
15.09.2011
0
A+
A-

 


 


buy Retin-A online

 


 


Demiröz Ailesi Annelerini Kaybetti…


Bodrum’un tanınmış ve köklü ailelerinden olan Demiröz’ler annelerini kaybetmenin acısını yaşadılar. 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Geçtiğimiz hafta meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybeden Bodrum’un tanınmış simalarından Ethem Demiröz’ün eşi Akif ve Mustafa Demiröz’ün anneleri Pembegül Demiröz Adliye Camiinde öğlen namazını takiben kılınan cenaze namazından sonra Gümbet Türbe Mezarlığında toprağa verildi. Lasix online


Kalabalık Cenaze Töreni…


Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Pembegül Demiröz’ün cenazesi evinden alınarak Adliye Camiine getirildi. Cenaze evinin ve cenaze namazının oldukça kalabalık bir katılım oldu. Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın da katıldığı cenaze namazına Bodrum Belediye Başkan Vekili Halit Özkaplan, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, CHP eski İlçe Başkanları, DP Bodrum eski İlçe Başkanı Beyler Koca, Belediye eski Başkanı Tuğrul Acar, Denizciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, BOSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, ailenin akraba ve dostları ve Bodrumlular katıldılar.



BODRUM GÜNDEM olarak bizde, Merhume Pembe Demiröz’e Allah’tan Rahmet, başta eşi Ethem Demiröz, evlatları Akif Demiröz, Mustafa Demiröz ve ailesine başsağlığı dileriz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.