Bodrum Gündem

Ahmet Ertegün Anısına Caz Festivali..

Bodrum Belediyesi Amerikadaki ünlü müzik şirketlerinden Atlantic Recordsun sahibi Ahmet Ertegün anısına Csaygı konseri düzenleyecek.

Ahmet Ertegün Anısına Caz Festivali..
19.09.2011
0
A+
A-

 


 


 


Ahmet Ertegün Anısına Caz Festivali…


 


Bodrum Belediyesi Amerika’daki ünlü müzik şirketlerinden  Atlantic Records’un sahibi Ahmet Ertegün anısına Csaygı konseri düzenleyecek.


 


Bodrum Gündem Gazetesi buy Lithium


Ahmet Ertegün 15 Aralık 2006 yılında, 83 yaşında Amerika’da yaşama veda etmiş ve  son 30 yıl boyunca her yaz tatilini Bodrum’da geçirmişti. order Clonidine   Bodrum Belediyesi ve BKST (Bodrum Kültür ve Sanat Gurubu)’nin  birlikte 23 Eylül Cuma günü 21:30’da İskele Meydanında düzenleyecekleri “Ahmet Ertegün Digital Saygı Konseri” inde,  30 haziran 2006 tarihinde İsviçre’nin Montreuks kentinde düzenlenen “Ahmet’e Saygı” konserinin tamamı digidal ortamda yayınlanacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Ertegün’ün eşi Mika Ertegün’ ünde katılacağı konserde Led Zeppeling Robert Plant, Nile Rodgers, Solomon Burke,Ben King, Steve Winwood, Stevie Nicks ve Paola Nutini gibi dünyaca ünlü caz ustalarının eserleri yer alacak.


 


Mehmet Kocadon düzenlenecek geceyle ilgili “Bodrum’ un dünyaya tanıtımında oldukça etkili rol oynayan, dünyaca ünlü konukları evinde ,burada ağırlayan Ertegün’ü unutmamız mümkün değil. Ertegün’ ün adını yaşatmak için önümüzdeki yıllarda düzenleyeceğimiz Ahmet Ertegün Caz Festivali’nin projesi üzerinde çalışıyoruz. Yaşantısının son otuz yılında yaz aylarını Bodrum’da geçiren ve caz tutkusun nedeniyle Atlantic Records’u kuran Ertegün Bodrum’da çok sevilen ve sayılan bir simaydı, anısını yaşatmaktan onur duyacağız. Bu yılki etkinlik gelecek yıllardaki festivalin başlangıcı olacak” dedi


Nexium online

 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.