Bodrum Gündem

Gaziler Gününde Bodrum Üst Düzey Yönetimi Bir Arada…

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan görevine başladığı ilk gün Gaziler Günü törenine katılarak, gazi Kaya Göke Kore hükümetinden göderilen madalyayı taktı.

Gaziler Gününde Bodrum Üst Düzey Yönetimi Bir Arada…
19.09.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


cheap Prozac

Gaziler Gününde


Bodrum Üst Düzey Yönetimi Bir Arada…

 

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Kaymakamlığına atanan Adana Vali Yardımcısı Dr.Mehmet Gödekmerdan, görevinin ilk gününde  Gaziler Günü kutlamalarına katıldı.


levonorgestrel online



Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


29 Ağustos 2011 tarihinde resmi gazetenin mükerrer sayısında yayınlanarak ataması gerçekleştirilen ve Adana Vali Yardımcılığından Bodrum Kaymakamlığına atanan  Dr.Mehmet Gödekmerdan görevine başladığı ilk gün Gaziler Günü törenine katılarak, gazi Kaya Gök′e Kore hükümetinden göderilen madalyayı taktı.  


Kaymakam Gödekmerdan ilk görev gününde Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen törene katılarak bir açıklama yaptı. Kaymakam Dr.Gödekmerdan bu vatanı gazilere ve şehitlere borçlu olduğumuzu belirterek “Onlara biz ne yapsak azdır. Bu günü devletimiz onlara gaziler günü olarak vermiş ve biz onu kutluyoruz” treatment of bipolar disorder dedi. Hayatta olan gazilere uzun ömür dileyen ve hayatta olmayanlara da rahmet dileyerek minnet ve şükran duygularını aktardığını sözlerine ekledi.



Gaziler günü nedeni ile Bodrum’da göreve yeni başlayan  Başsavcı Hayati Keskin, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün ve  Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir  törene katılanlar arasındaydı. Gaziler günü vesile ile yapılan törende yeni göreve  başlayan idari, adli ve askeri amirler kamuoyu tarafından ilk defa bir arada görülmüş oldu.



 Gaziler Günü töreninde Kore hükümetinden gönderilen madalyalar da gazilere ve yakınlarına teslim edildi. Tören de Kaya Gök (80 yaşında Kore Gazisi) ve Batus Haris Ardıç (80 yaşında Kore Gazisi) Kore hükümetinden gönderilen madalyalar takılırken, Kore gazisi Ahmet Altay′da TBMM′den onaylı Muharip Gaziler Derneğinden gönderilen madalyayı  gazinin eşi Müzehher Altay (73 yaşında) teslim aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.