Bodrum Gündem

Zeki Müren Şarkılarıyla Anıldı..

Teröristler Halkı Korkutamadı, anma konserine katılım çok yüksek oldu.

Zeki Müren Şarkılarıyla Anıldı..
25.09.2011
0
A+
A-

 


 


 


Teröristler Halkı Korkutamadı, katılım çok yüksek oldu.


Zeki Müren Şarkılarıyla Anıldı…


Türk Eğitim Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Bodrum Kaymakamlığı’nın desteğiyle, Zeki Müren’in ölümünün 15. yıldönümü nedeniyle anma konseri düzenlendi.  Katılımın yüksek olması teröre cevap olarak değerlendirildi.


Bodrum Gündem Haber


cheap Generic Viagra

Zeki Müren Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde Türk Eğitim Vakfı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Bodrum Kaymakamlığı’nın desteğiyle “Hatıralarda Zeki Müren” konseri ile anıldı. Konseri Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcı Hüseyin Yıldızhan, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Emekli Tuğgeneral Osman Aydoğan, Türk Eğitim Vakfı Müdür Yardımcısı Güsel Bilal, Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs, Zeki Müren Sanat Müzesi Müdürü Ayser Özbulut ve yaklaşık 2 bin 500 sanatsever izledi. Sanatseverler, merdivenlere ve yere oturmak zorunda kaldı. Sunumunu Mustafa Yolaşan’ın yaptığı konserin ilk bölümünde, şef Ahmet Sabancı yönetimindeki Zeki Müren’in Sanatını ve Müziğini Koruma ve Yaşatma Derneği Türk Müziği Topluluğu, koro ve solo olarak Sanat Güneşi’nin unutulmaz eserlerini yorumladı. Sanatseverlerde koronun söylediği şarkılara eşlik etti.


Zeki Müren’in Sanatını ve Müziğini Koruma ve Yaşatma Derneği Türk Müziği Topluluğu, TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses ve Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Bekir Ünlüataer, Sanat Güneşi’nin sevdiği, söylediği kendisi ile ünlenen unutulmaz eserleri yorumladı.


Fluconazole no prescription  


Türkçe ve Yunanca “MANOLYAM”…


Konserin ikinci bölümünde ise Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Bekir Ünlüataer, Eşref Vakti grubunda birlikte çalıştığı Fatih Ahıskalı ile birlikte sahne aldı ve “Manolyam” isimli şarkısını Türkçe ve Yunanca olarak söylediler.


Mustafa Yolaşan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede Ünlüataer’in ardından TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Melihat Gülses sahne aldı. Gecede “Manolyam”, “Kalamış”, “Hatırla Sevgili”, “Narçiçeği”,  “Bir Demet Yasemen”, “Yıldızların Altında”, Şimdi Uzaklardasın”, “Bahçevan” ve “Benim Adım Çalıkuşu” gibi eserler seslendirildi. Gülses, etkinliğin sunucusu Mustafa Yolaşan ile birlikte Şimdi Uzaklardasın isimli şarkıyı söyledi. buy Valtrex


Ünlüataer ve Gülses birlikte şarkı söyleyerek konseri sonlandırdı.


 


Halkın ve Güvenlik Kuvvetlerinin Teröre Cevabı…


Geniş güvenlik önlemlerini alındığı gecede Bodrum Emniyet güçlerinin hassas ve dikkatli olması dikkat çekti. Anma Konserine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs, birlikte katılması ve Konsere katılımın çok yüksek olması “Halkın teröre karşı duruşu ve sizden korkmuyoruz” olarak değerlendirildi.  


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.