Bodrum Gündem

Minikler İyi Görsün Diye..

Okula yeni başlayan miniklere Özel Bodrum Hastanesinden çok özel uygulama: 5-7 yaş arası çocuklarda göz doktoru muayenesi 50 indirimli.

Minikler İyi Görsün Diye..
26.09.2011
0
A+
A-


 

 

Minikler İyi Görsün Diye…

Okula yeni başlayan miniklere Özel Bodrum Hastanesi’nden çok özel uygulama: 5-7 yaş arası çocuklarda göz doktoru muayenesi % 50 indirimli.


Clonidine Online

Bodrum Gündem Haber cheap Fluconazole


Çocukların okuldaki başarısını da etkileyecek göz hastalıklarının, göz hastalıkları uzmanına başvurularak erken teşhis ve tedavi edilmesi çok önemli. Bu nedenle Özel Bodrum Hastanesi, 17 Kasım’a kadar sürecek olan bu kampanya ile tüm anne babaları çocuklarını göz muayenesi ettirmeye çağırıyor.


Çocuklar Gözlüğü Daha Kolay Benimsiyorlar…

buy Pfizer Viagra online

Özel Bodrum Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Teoman Özek,çocukların yetişkinlere göre gözlüğü daha kolay benimsediğini çünkü çift gören , bulanık gören çocuğun gözlük sayesinde günlük yaşantısında ve okulda daha  rahat ettiğini bu nedenle, ailelerin çocuklarda gözlük kullanımı konusunda endişelenmemeleri gerektiğini belirtti.


Özel Bodrum Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Teoman Özek çocuklarda en sık görülen göz rahatsızlıklarının; görme kusurları (miyop, hipermetrop, astigmat), şaşılık, göz tembelliği, doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığı olduğunu söyledi. Çocuklar ilk doğduklarında sadece hareketleri hissettiklerini belirterek “Görme gelişimi 10 yaşına kadar tamamlanan bir süreçtir. Bu dönemde gözle ilgili oluşabilecek herhangi bir problem bir gözün tembelleşmesine, yani diğer göze göre yaklaşık % 40 oranında bulanık görmesine neden olur. Bulanık görme çocuklarda göz kayması vb bir takım görme problemlerine neden olabilir. Çocuğun gözünde tembellik varsa 7 yaşından sonra tedavisi çok zordur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.