Bodrum Gündem

Bodrumun Temizliğine Plaket..

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yoğun geçen ve geçmeye devam eden turizm sezonunda Bodrumun temiz olması için gece-gündüz demeden çalışan Bodrum Belediyesi Temizlik İşlerine ve Ortem Şirketine birer teşekkür plaketi verdi.

Bodrumun Temizliğine Plaket..
30.09.2011
0
A+
A-


 

 

Bodrum’un Temizliğine Plaket… Valtrex cheap

  Aciclovir without prescription


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yoğun geçen ve geçmeye devam eden turizm sezonunda Bodrum’un temiz olması için gece-gündüz demeden çalışan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri’ne ve Ortem Şirketine birer teşekkür plaketi verdi.


Order Retin-A  


Bodrum Gündem Haber


Plaketleri tüm çalışanlar adına Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük ile Ortem Temizlik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sorumlusu Ümit Yılmaz aldı. 


Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük yaptığı açıklamada “Bilindiği gibi geçen hafta Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan basın mensuplarına yaptığı açıklamada Bodrum’un temizliğinin dikkatini çektiğini ve bundan mutlu olduğunu belirtti. Temizlik güç ve uzun vadeli bir iştir. Bodrum’da 24 saat hayat vardır. Biz el ele vererek ve gece gündüz çalışarak Bodrumumuzu daha güzel, daha temiz hale getireceğiz.  Başkanımıza bize verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.


 


Ortem Temizlik İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sorumlusu Ümit Yılmaz da “Bu konuda sadece bir kişinin veya Ortem’in değil Belediyenin de çok büyük desteği var. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Bu yüzden şirketim ve çalışanlarım adına Sayın Başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.


 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ortem’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettikten sonra medeniyetin ilk göstergesinin temizlik olduğuna vurgu yaptı. Bodrum’un marka değerine olan saygısıyla araç filosunu sürekli yenileyerek gerektiğinde 24 saat çalışan Ortem’e ve temizlik işlerini koordine eden, yaptığı toplantılarla ve kapı kapı gezerek halkı bilinçlendirme çalışmalarında tüm Yarımadaya örnek teşkil eden Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teşekkür plaketlerini sunan Başkan Mehmet Kocadon, “Bodrum, Yarımada’nın üst kimliğidir, örnek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Yaşadığımız sezonda başta görevine yeni başlayan Sayın Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan olmak üzere Bodrum’a tatile gelen ve benimle direkt temasa geçen konuklarımızın öncelikle Bodrum’un temizliğine vurgu yaptığını ve teşekkür ettiklerini gördüm, Bodrum adına gururlandım. Bu vesileyle Bodrum’un değerini yukarılara taşıyan herkese ve örgüte de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.