Bodrum Gündem

Olmaz ki, Böylede Yatılmaz ki, Öyle Sere Serpe..

Sezonun sonuna gelinmesine karşın Bodrumda turizm devam ediyor. Yabancı turistler parklarda bile sere serpe güneşleniyor…

Olmaz ki, Böylede Yatılmaz ki, Öyle Sere Serpe..
30.09.2011
0
A+
A-


Retin-A without prescription

 

 

Olmaz ki, Böylede Yatılmaz ki,

Öyle Sere Serpe…

Sezonun sonuna gelinmesine karşın Bodrum’da turizm devam ediyor.

misoprostol online

Bodrum Gündem Haber


Sahillerin dışında Bodrum’un parklarında bikini ve mayoları ile güneşlenen İngiliz turistler herkesin ilgi odağı oldu. İlk kez geldikleri tatilde güneşi gördükleri an soyunduklarını söyleyen 28 yaşındaki Magie Clauine “İngiltere’nin kuzeyinden geliyoruz, burası çok sıcak” dedi.


Turgutreis’e bir hafta önce tatile gelen İngiliz turistler Bodrum Salı pazarını gezmek için tur otobüsleri ile Bodrum’a geldi. Bazı turistler Bodrum Müzesi’ni gezerken, bazı turistler alışveriş yaptı,  birçok İngiliz turistte Bodrum Belediyesi parkında mayo ve bikinileri ile güneşlendi.


Bodrum’un Çarşı merkezinde plajlara bir hayli uzak mesafede bulunan belediye parkında mayo ve bikinileri ile güneşlenen turistleri gören yerli ve yabancı turistler önce şaşkınlıkları gizleyemediler.


Bodrum’da 35 derece hava sıcaklığı ile karşılaştıklarını belirten ve Sunderland kentinden geldiklerini belirten 28 yaşındaki fitness eğitmeni Magie Clauine “İngiltere’nin kuzeyinden geliyoruz, burası çok sıcak ve mükemmel bir kent. Güneşi gördüğümüz an soyunup yararlanıyoruz. Bodrum çarşısına alışverişe geldik , arkadaşlarımız alış veriş yaparken bizde hem güneşlendik hem dinlendik. Parkta güneşlendiğimizi gören bazıları ilgi ile  buy Tadalafil online bizi seyrettiler fark ettik ama rahatsız olmadık, çünkü bu güneşi üç gün sonra bir daha göremeyeceğiz” dedi.


 




 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.