Bodrum Gündem

Bodrumda Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü..

Bodrum Belediyesinin düzenlediği, Hayvan Hakları Derneği ve Bodrum Cumhuriyet İlköğretim Okulunun da katkıları ile çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Bodrumda Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü..
04.10.2011
0
A+
A-

cheap Aciclovir  


 


 


Bodrum’da Dünya Hayvan Hakları


Koruma Günü…

 


Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği, Hayvan Hakları Derneği ve Bodrum Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun da katkıları ile çeşitli etkinliklerle kutlanacak. cheap albuterol


 


Bodrum Gündem Gazetesi


İlk kutlama 04 Ekim 2011 Salı günü saat 09.30 – 11.00 arasında Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nda yapılacak. Bodrum Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencileri Geçici Hayvan Barınağı’nı ziyaret edecek. Öğrencilere Bodrum Belediyesi Çevre Korumla ve Kontrol Müdürü Ecehan Dilek Güralp ve Bakımevi Veterineri Aydın Çoşkun tarafından “Çocuklarımızın bir gün değil her gün onları yaşatma konusunda duyarlı olmaları gereği” ana temalı bilgiler verilecek.


 


Günün ikinci etkinliği Bodrum Kültür Sitesi’nde yapılacak. Bodrum Cumhuriyet İlköğretim Okulu 5-B sınıfı öğrencileri 11.00-12.00 saatleri arasında Kültür Sitesi’ndeki kermese katılacak. Öğrencilerin yaptığı satışlardan elde edilecek gelir Hayvan Hakları Derneği’ne bağışlanacak.


order Paxil online  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.