Bodrum Gündem

Yeni Emniyet Müdüründen Belediyeye Ziyaret…

Bodruma yeni atanarak göreve başlayan yeni Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ergin Sıcakdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu makamında ziyaret etti.

Yeni Emniyet Müdüründen Belediyeye Ziyaret…
06.10.2011
0
A+
A-


 

 

Yeni Emniyet Müdüründen

Belediyeye Ziyaret…. misoprostol buy

 


Bodrum’a yeni atanarak göreve başlayan yeni Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ergin Sıcakdemir, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.


  order Prozac online


Buy Cialis super active

Bodrum Gündem Haber


Muğla Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki görevinden beri üstlendiği her görevdeki üstün başarısıyla hep takdir ettiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’la çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Sıcakdemir, bu dünya markasının her hangi bir huzursuzlukla leke almaması için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün her zamankinden daha yüksek bir performansla Bodrum’un hizmetinde olacağını söyledi.


 


Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise kendisi gibi aldığı görevi büyük bir aşkla sürdürme alışkanlığında olan yeni Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir’le çalışmanın büyük bir uyuma örnek teşkil edeceğini ifade etti. Bodrum’a verdiği önemi “Başka Bodrumumuz yok” sözleriyle özetleyen Başkan Mehmet Kocadon “Yeni Kaymakamımızla yeniden yapılanan Bodrum Kaymakamlığı, yeni İlçe Emniyet Müdürümüzle yeniden yapılanan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve nispeten yeni olan ve yapılanmasını tamamlamış Bodrum Belediyesi’nin uyumlu çalışması tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecektir.” dedi.


 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.