Bodrum Gündem

BİDER Yeni Yönetimi Başkan Çömezi Ziyaret Etti…

Bitez Turistik İşletmeciler Derneği yeni yönetim kurulu resmi ziyaretlerinin ilkini gerçekleştirdi.

BİDER Yeni Yönetimi Başkan Çömezi Ziyaret Etti…
14.10.2011
0
A+
A-


 

 

 

BİDER Yeni Yönetimi Başkan Çömez′i Ziyaret Etti…

 

 

 Bitez Turistik İşletmeciler Derneği yeni yönetim kurulu resmi ziyaretlerinin ilkini gerçekleştirdi.


Bodrum Gündem Haber generic Retin-A order Indocin    8 Ekim 2011 tarihinde yapılan olağan genel kurul sonucunda oluşturulan yeni yönetim ilk resmi ziyaretini Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez’e yaptı.


cheap esomeprazole BİDER yönetim kurulu başkanı İ.Utku Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri derneğin bundan sonra yapacaklarını ve planlanmasının düşünüldüğü konuları Başkan Çömez’e aktardılar.


Ortaklaşa yapılacak ve yapılması gereken konuların da konuşulduğu ziyaret sonrasında Başkan Çömez şunları söyledi “BİDER turizm sektöründen her işletmeyi çatısı altında toplayarak, beldeye gelen gerek yabancı, gerekse yerli turistlere daha iyi, kaliteli hizmet sunulması ve Bitez turizminin gelişimi açısından önemli rol oynamaktadır. 20 yıllık geçmişi olan derneğimizin yeni yönetim kurulu bizleri ziyaret ederek ortaklaşa çalışmalarını sürdürmek istedikleri söylediler. Bitez Belediyesi olarak ortaklaşa projeler ile biz de Bider’e katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”


 


Bider Yönetim Kurulu Başkanı İ. Utku Özdemir  “Belediyemiz ile derneğimiz uyum içerisinde çalışmaya devam edecektir. Başkanımıza yapmayı planladığımız projelerimizi anlattık. İlk olarak esnafımızın sorunlarını dile getirdik ve ortaklaşa bir esnaf toplantısı yapmayı planladık. Yeni yönetimimiz farklı çalışmaları ile gelecek günlerde kendini gösterecektir” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.