Bodrum Gündem

CHP İl Başkanından İhraç İle İlgili Açıklama..

CHP İl Başkanlığından CHPden ihraç edilen 3 partilinin ismi doğrulanırken, Emrah Doğu hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı bilgisi geldi.

CHP İl Başkanından İhraç İle İlgili Açıklama..
14.10.2011
0
A+
A-

 


 


 


CHP İl Başkanından İhraç İle İlgili Açıklama…


 


CHP İl Başkanlığından CHP’den ihraç edilen 3 partilinin ismi doğrulanırken, Emrah Doğu hakkında herhangi bir işlem yapılmadığı bilgisi geldi.


where to buy levonorgestrel

 


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP İl Başkanı Murat Tevfik Ünlü gazetemize gönderdiği yazıda,  CHP’den ihraç edilmesine karar verilen 3 partilinin, Bodrum’dan Ümit Baltutan, Şenol Cömert ve Marmaris’ten İlçe Başkan Yardımcısı Yamaç Kaya’nın ihraç edildiği bilgisini doğrularken, CHP Muğla Milletvekili adayı Emrah Doğu için Yüksek Disiplin Kuruluna sevki ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadığını belirtti. CHP İl Başkanı Murat Tevfik Ünlü, İhraç kararı verilen 3 partilinin tüzük gereği ihraçlarının kesinleşmediği, gerekli görmeleri durumunda her 3 partilinin de itiraz etme sürelerinin devam ettiğinin altını çizdi. CHP İl Başkanı Tevfik Ünlü’nün gazetemize göndermiş olduğu konu hakkındaki cevabının tam metnini siz değerli okurlarımızla  paylaşıyoruz.


 


 


Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığından


 


 


İl Disiplin Kurulumuz 13/10/2011 tarihinde yapmış olduğu toplantı ile   Bodrum İlçemizden üye kayıtlı üç partiliyi Partimizden ihraç etme kararı vermiştir. Ancak İl Disiplin Kurulumuzun kararı vermiş olması Tüzüğümüz gereği karar kesinleşmiş sayılmamakta, koğuşturma işleminin devam ettiği anlamına gelmektedir. İlgililer için tüzükten kaynaklanan hukuki süreç devam etmektedir. Ayrıca ilgililerin karara itiraz süreleri de devam etmektedir. İlgililerin Yüksek Disiplin Kuruluna itirazları olur ise konu Yüksek Disiplin Kurulunca değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.


 


Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Yönetimi ve İl Disiplin Kurulumuzun CHP Fethiye eski ilçe başkanı ve CHP Muğla Milletvekili aday adayı Emrah DOĞU ile ilgili Yüksek Disiplin Kuruluna bir sevk ile ilgili yapmış olduğu bir iş ve işlem bulunmamaktadır.


 


Kamuoyunun aydınlatılması adına düzeltme yapılmasını rica ederim.


 


 

purchase Disulfiram

 


                                                                                              Murat Tevfik ÜLKÜ


                                                                                                 CHP İl Başkanı


 


 


 


 


 


Valtrex online  

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.