Bodrum Gündem

Kuzey Irak Sınırına kadar yürümeli

Kuzey Irak Sınırına kadar yürümeli
21.10.2011
0
A+
A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Hakkâri?nin Çukurca ilçesinde yaşanan terör saldırısı sebebiyle yaptığı basın açıklamasında hükümeti istifaya çağırdı.

CHP Bodrum İlçe Örgütü?nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Öztürk, 19 Ekim tarihinin özel bir tarih olduğuna dikkat çekerek Ak Parti hükümetin ?Kürt Açılımı? olarak değerlendirdiği Habur olayının yıldönümüne ratlamasının acı bir tesadüf olduğunu söyledi. Başkan Öztürk 9 yıllık Ak Parti iktidarında 967 şehit verildiğini ifade ederek get Paxil order Professional Viagra ?Şimdi ?ulusumuzun başı sağ olsun?, ?vatan bölünmez?, ?şehitler ölmez? gibi hamaset yapmanın manası olmadığını düşünüyorum, değerli arkadaşlarım şehitler ölür! Bu insanlar öldü! Eğer bu mantıkla gidersek bu vatan da bölünür. Artık burada iş hamasetten öte Türk Halkı?na düşüyor bana göre. Artık Türk Halkı ayağa kalkmalı, gerekirse Kuzey Irak sınırına kadar yürümelidir? doxycycline online dedi.

Basın toplantısına İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, İl Genel Meclisi üyesi Mükerrem Uyar, Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Özalın, Taner Uslu ve Cevat Soysal, Fikret Karataş ve partililer katıldılar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.