Bodrum Gündem

Usta Gazeteci Hikmert Bila’yı Kaybettik

Usta Gazeteci Hikmert Bila’yı Kaybettik
21.10.2011
0
A+
A-

Prozac price order Indocin online Generic Topamax Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, gazeteci Hikmet Bila’nın vefatı nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan mesaj şu şekilde;

“Deneyimli ve başarılı gazeteci Hikmet Bila’yı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Çok değerli meslektaşımız, Basın Şeref Kartı sahibi Hikmet Bila’yı kaybettik. Deneyimli ve başarılı gazeteci Hikmet Bila’yı sevgi ve saygıyla anarken ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.”

1954 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen usta gazeteci Hikmet Bila, 1975 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 1986’da Milliyet Gazetesi’nde çalışmaya başlayan usta gazeteci, Milliyet’te sekiz yıl yazı işleri müdürlüğü ve dört yıl yayın koordinatörlüğü yaptı. Milliyet Gazetesi’nin ardından 3 yıl süreyle NTV’de yayın koordinatörlüğü ve danışmanlık görevlerini yürüttü.  Sonra Cumhuriyet Gazetesi’nde çalışmaya başlayan usta gazeteci Hikmet Bila 2009 yılında Vatan Gazetesi’nin yazar kadrosuna katıldı.

 Bila, yaklaşık 1.5 yıldır akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak bizde ustamıza Allah’tan Rahmet, ailesine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.