Bodrum Gündem

BODTO Üyelerinin Aidatlarını Denizbank Ödeyecek

BODTO Üyelerinin Aidatlarını Denizbank Ödeyecek
22.10.2011
0
A+
A-

İşadamlarına Çok Amaçlı İşletme Kart. BODTO ve Denizbank ?İşletme Kart? İçin Prortokol İmzaladı, İşadamları Rahat Bir Nefes Alacak. order Clonidine Bodrum Ticaret Odası üyeleri için Denizbank ile “İşletme Kart” için protokol yaptı. BODTO üyesi olan işadamlarının ?İşletme Kart? ile  bin lira harcama yapmaları halinde oda aidatları Denizbank tarafından ödenecek.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Odası ve Denizbank arasında yapılan protokol ile BODTO üyesi olan işadamları ?İşletme Kart? ile yapacakları bin liralık harcama yapmaları halinde oda aidatları Denizbank tarafından ödenecek.

order diflucan Valtrex no prescription

Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen protokol töreninde konuşan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ?Çok avantajlı bir kart anlaşması yaptık. Ama üyelerimizin kart kullanımlarında çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Aman kontrolü elden bırakmasınlar? dedi.

İşletme Kart anlaşması imza törenine Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Deda ve Zafer Taylan ile Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Semih Şenbakar, Ege Bölge Pazarlama Müdürü Burak Erkan, Denizbank Bodrum şube müdürü Osman Korkmaz, Çarşı şube müdürü Ülkü Demir, Turgutreis şube müdürü Ayşe Sarıoğlu, Yalıkavak şube müdürü Recai Baran ve Enver Türkoğlu katıldı.

BODTO BAŞKANI HER DERDE DEVA BİR KART İSTEMİŞ?

Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar BODTO ile yapılan imza töreninde yaptığı açıklamada BODTO Başkanı Kocadonun her derde deva bir kart istediğini ve bu isteğini yerine getirecek bir kart ile anlaşmaya geldiklerini ifade ederek ?İşletme Kart, 4 tane krediyi içinde barındıran bir kredi kartıdır. Birincisi ?36 ay vadeli kredi? ve istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz. İkincisi ?kurtaran hesap?. Bu hesaptan istediniz zaman rotatif kredi kullanabiliyorsunuz. Üçüncüsü, ?sezonluk turizm kredisi? kullanabiliyorsunuz. Ayrıca şirketinizle ilgili her türlü harcamaları yapabiliyorsunuz” dedi. Denizbank?ın KOBİ?lere verdiği kart miktarının 150 binlere ulaştığını da kaydeden Şenbakar ?Tahmin ediyoruz yılsonuna kadar 170 binlere ulaşmayı hedeflemiştik, ama tahminimiz bu hızla 250 binlere ulaşacak. Bu sayımız arttıkça kurumsal anlaşmalar yaparak KOBİ?lere yönelik avantajlar alıyoruz. Örneğin Petrol Ofisinden 3 ay öteleme aldık. Digiturk aldığında da yüzde 50 indirim alıyor. Bazı hastanelerde de özel indirimler alabiliyor? dedi. Şenbakar BODTO üyelerinin aidatlarının da kart sahiplerinin bin liralık harcama yapmaları halinde Denizbank tarafından yüklenileceğini de sözlerine ekledi. Üyeler bu kart ile 750 lira harcama yapmaları halinde ise aidatlarının yarısını Denizbank yüklenerek üye adına odaya ödeyecek.

BODTO BAKANI KOCADON UYARDI ?GEREKMEDİKÇE KREDİ KULLANMAYIN?

BODTO üyeleri için bir çok banka ile anlaşmalar yaptıklarını ifade eden BODTO Başkanı Mahmut Kocadon Denizbank?ın sunduğu bu avantajların 2005?den buyana yaptıkları en enterasanı ve güzeli olduğunu söyledi. BODTO Başkanı Kocadon ?Özellikle üyelerimizin bu kart ile yapacağı bin liralık harcamaların karşılığında üye aidatlarımızın Denizbank tarafından ödenmesi bizi mutlu etti? dedi. BODTO Başkanı Kocadon bu tür anlaşmalar yaptıklarında üyelere her zaman uyarıda bulunduğunu ve çok gerekmedikçe kredi kullanmamalarını önerdi. Bu konuda zaman zaman zorluklar ve sıkıntılar yaşandığına vurgu yapan Başkan Kocadon bu dönemlerde de kredi kullanmadan da işlerin yürümediğini sözlerine ekledi.

ANLAŞMA BODRUM MANDALİNA GAZOZU İLE KUTLANDI?

BODTO Başkanı Kocadon İşletme Kart için anlaşma imzalamaya gelen Denizbank ekibine Bodrum Mandalina Gazozu ikram etti. Denizbank?ın bu sene Bodrum Yat festivaline sponsor olduğu ve önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinlikler destek olacağı kaydedildi.

İŞLETME KART ÇOK FONKSİYONLU?.

Bodrum Ticaret Odasının anlaşma yaptığı ?İşletme Kart? 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta birleştirilmiş.

BODTO Üyesi İşadamları ?İşletme Kart? ile acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda ?Kurtaran Hesap? ile nakit ihtiyaçlarını, akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. şirket harcamaları için ?Taksitli Ticari Kredi? ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını, kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği ?Sezon Ödemeli Sektör Kredileri? ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyacını, ?Business Card? özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabilecekler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.