Bodrum Gündem

Esnafa Nefes Aldıracak Anlaşma

Esnafa Nefes Aldıracak Anlaşma
22.10.2011
0
A+
A-

 Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı üyeleri için Denizbank ile esnaf için oldukça avantajlı “İşletme Kart” anlaşması yaptı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf ve Sanatlar Odası ve Denizbank arasında yapılan anlaşma için Esnaf Odası binasında bir araya gelen Başkan Mustafa Danacı ve Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar’ın imzalarını attılar. İmza törenine katılan Denizbank yetkililerinin kalabalık oluşu dikkat çekti. İmza törenine Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı ve Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Semih Şenbakar ile birlikte Ege Bölge Pazarlama Müdürü Burak Erkan, Denizbank Bodrum şube müdürü Osman Korkmaz, Çarşı şube müdürü Ülkü Demir, Turgutreis şube müdürü Ayşe Sarıoğlu, Yalıkavak şube müdürü Recai Baran ve Enver Türkoğlu katıldı.

Buy Brand Viagra online KART SAHİBİ ÜYELERİN ODA AİDATLARINI DENİZBANK ÖDEYECEK?

Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar “Denizbank?ın kuruluşundan beri, KOBİ?lere inanılmaz destekler veriyoruz. Türkiye’de yaklaşık 3.2 milyon civarında KOBİ var ve ekonomide önemli bir yer tutuyorlar. Mesela toplam istihdamın yüzde 78’ini, toplam ihracatın yüze 60’ını, toplam satışların yüzde 55’ini, yatırımların yüzde 55’ini KOBİ’ler yapıyor. Dolayısıyla her zaman KOBİ’lerin arkasında olmak istedik. 14 sene önce kurulan Denizbank 81.sıradaydı. Bu güne geldiğimizde ilk altı bankanın arasındayız. Bu gün ?işletme kart? için protokol yapacağız. İşletme Kart, 4 tane krediyi içinde barındıran bir kredi kartıdır. Birincisi ?36 ay vadeli kredi? ve istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz. İkincisi ?kurtaran hesap?. Bu hesaptan istediniz zaman rotatif kredi kullanabiliyorsunuz. Üçüncüsü, ?sezonluk turizm kredisi? kullanabiliyorsunuz. Ayrıca şirketinizle ilgili her türlü harcamaları yapabiliyorsunuz” dedi. Daha önce, Bodrum Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Mustafa Danacı ile görüşme yaptığinı ifade eden Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ?İşletme Kart? ile harcamaları bin lirayı geçerse, oda aidatlarının Denizbank tarafından ödeneceğinin bilgisini verdi.

ESNAF ÜLKENİN DEMİRİ VE ÇİMENTOSUDUR?.
cheap Colchicine
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı’da esnafın kendine göre bir tahvili olduğunu ifade ederek ?Esnaf bu ülkenin demiri ve çimentosudur. Buda kendiliğinden olmaz. Çarkın dönmesi için de para gerekiyor. Bankaların da esnafımıza büyük katkısı vardır. Ben bir Bodrumlu olarak 68?den bu yana bu sivil toplumun başkanlığını yapıyorum. O dönemlerde Bodrum?un kendine göre bir büyüklüğü vardı. Turizm geliştikçe Bodrum çok göç aldı. Artık büyüdü. Birkaç elden takviye gerekiyor. Bu nedenle Denizbank tarafından verilecek olan bu desteğin yararlı olmasını, hayırlı olmasını dilerim? dedi. Başkan Mustafa Danacı esnafın çok önemli yer tuttuğunu, onların dişi ağrıdığında yöneticilerin ve bankacıların başı ağrıdığını, bu anlaşma ile esnafın önünün açılacağını sözlerine ekledi.

Bodrum Esnaf ve Sanatlar Odası başkanı Danacı yaklaşık 4 bin 500 üyesi ve oda aidatlarının da 170 lira olduğu bilgisini verdi.

Fluoxetine online İŞLETME KART ÇOK FONKSİYONLU?.

Esnaf ve sanatkarlar Odasının anlaşma yaptığı ?İşletme Kart? 4 farklı kredi imkanıyla da ihtiyaca özel çözümler üretiyor. İşletme Kart Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta birleştirilmiş.

Esnaflar ?İşletme Kart? ile acil durumlarda hesaplarında nakit bulunmaması durumunda Kurtaran Hesap ile nakit ihtiyaçlarını, akaryakıt alımı, otel ve uçak rezervasyonları vb. şirket harcamaları için ?Taksitli Ticari Kredi? ile işletme sermayesi ihtiyaçlarını, kredi vadesini işletme sahibinin belirlediği ?Sezon Ödemeli Sektör Kredileri? ile sezona bağlı nakit akışlarına uygun kredi ihtiyacını, ?Business Card? özelliğiyle de, şirket harcamalarına ilişkin her türlü gereksinimi tek bir kart ile karşılayabilecekler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.