Bodrum Gündem

Aktur Danışma Kulübesi Yıkıldı

Aktur Danışma Kulübesi Yıkıldı
25.10.2011
0
A+
A-

Bitez AKTUR Tatil Sitesi?nin girişinde ve belediye imar yolu üzerinde bulunan, özel güvenlik görevlilerinin durarak vatandaşları kimlik sorduğu ve halka açık plajlara geçilmesi için müdahale ettiği kulübe, Bitez Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yıkıldı.

Bodrum Gündem Haber buy plavix Cialis online Natrexon price

8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal?ın da kurucuları arasında yer aldığı, Aktur Tatil Sitesi?nin yönetimi tarafından, belediye imar yolu üzerine 12 yıl önce yerleştirilmişti. Kamuya açık plaj ve işletmelerin bulunduğu sahil bölümüne gitmek isteyen, sitede oturanların dışındaki vatandaşların özel güvenlik görevlileri tarafından durdurulması ve halka açık plajlara geçiş izni verilmemesi nedeniyle sık sık tartışmaların yaşanmış ve Bitezliler bir çok kez eylem yapmışlardı. Kulübenin imar yolu üzerinden yıkılarak kaldırılmasından sonra, site yönetimi yol kenarına başka bir kulübe yerleştirdi.

SİSTEM DEĞİŞMEYECEK?

AKTUR Tatil Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Asım Yeşiltan, ?Kulübe Bitez Belediyesi?nin imar yolu üzerinde bulunduğu için belediye tarafından kaldırıldı. Ancak aynı hizmeti, yol kenarında vermeye devam edeceğiz? dedi.

GENE YIKARIZ?

Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ?Belediyemizde çok önceden alınmış bir karar vardı. Aktur Tatil Sitesinin girişinde İmar yolu üzerine konulan kulübe ve bariyerler vardı.  Bariyerlerin kaldırılmasının ardından yol açıktı ancak dubalar koymak suretiyle kontrol noktası oluşturulmuş izlenimi yaratıyordu. Siteye zaman zaman uyarılarda bulunduk, ancak vatandaşların bu konu ile ilgili belediyemize yoğun şikayetlerinin devam etmesi üzerine bizde yıkım kararını uyguladık. Kamera sistemlerinin taşınması için bizden süre talep ettiler, biz de bu süre sonunda, yıkımı gerçekleştirdik. Kamuya ait bir yoldur, denetim yapılamaz, eğer aynı durum tekrarlanırsa Zabıta yetkilileri gerekli işlemi yapar? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. bitezli dedi ki:

    Yönetim Kurulu Başkanı yol kenarına konulan kulübede aynı işlemler devam edecek diyor.Belediye Başkanı aynı işlemler devam ederse zabıta müdahale edecek diyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.İnsanın içine kuşku düşüyor.Acaba daha modern bir girişmi yapılacak.Belediyeden bu konuda kasım ayı meclis toplantısında açıklama bekliyoruz.(belediyeden dedik yanlış anlaşılmasın herşeye maydanoz olan kişiden değil.)

  2. gariban dedi ki:

    akutr giriş kapısı gibi bodrumda onlarca yüzlerce örnek var peki onlar ne olacak?