Bodrum Gündem

Engelli Çocuklarımız ve Aileleri Grip İçin Aşılandı

Engelli Çocuklarımız ve Aileleri Grip İçin Aşılandı
27.10.2011
0
A+
A-

Özel Bodrum Hastanesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinin 13 öğrencisi ve ailelerine ücretsiz grip aşısı yapıldı.

Lithium online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem
Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi?nde eğitim gören 13 öğrenci ve ailelerine toplam 45 grip aşısı ücretsiz olarak yapıldı. Okul Müdürü Mehmet Ali Karabacak engelli öğrencilerin kış döneminde daha sağlıklı olabilmeleri için grip aşısının önemli olduğunu ifade etti.

Özel Bodrum Hastanesi de öğrencilerle birlikte, onlara ders veren öğretmenlerine, annelerine ve kardeşlerine de grip aşısı yapıldığının bilgisini verdi. Özel Bodrum Hastanesi İşletme Müdürü Ercüment Erle okul yönetiminin kendileri ile konu ile ilgili olarak irtibata geçtiklerini belirterek    generic Retin-A ?Okul yönetimi engelli çocuklarımızın grip aşısı olması gerektiğini söyledi. Bizde memnuniyetle kabul ettik. Hızlı bir şekilde organize olduk ve gördüğünüz gibi şimdi de çocuklarımıza grip aşılarını yapmaya başladık. Biz bir Bodrum hastanesi olarak sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Engelli öğrenciler zaman zaman üşüdüklerini fark edemiyorlar. Bu kış grip olmamaları için bizde katkı verdik ve ücretsiz olarak aşılarını yaptık. Onların burada olması bizi mutlu etti, onlarla iletişim kurabilme fırsatımız oldu. Bu çok etkileyici? dedi.

Aşı yapılan engelli öğrencilerin aileleri bu konudaki destek verenlere teşekkür ettiklerini ifade ederek ?Çok mutluyuz, hem çocuklarımıza hem de annelere destek olmalarından. Biz hep aşı olmak istemiştik ama sadece çocuklarımızı yaptırabiliyorduk. Ama bu sene böyle bir nezaket gösterdiler, onlara çok minnettarız? isotretinoin online dediler.

Bazı öğrenciler ise aşıdan korkmalarına karşın basın mensuplarının ?fotoğrafınızı çekiyoruz gülümseyin? demesi üzerine biraz rahatladılar. Engelli öğrencilerden bazılarına Bodrumlu işadamları tarafından iş olanağı verildiği ve bu konuda Bodrumlu işadamlarının engelli çocuklarımızın sosyal yaşama ayak uydurmaları açısından çok önemli olduğu vurgulandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.