Bodrum Gündem

Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
04.11.2011
0
A+
A-

 Bodrum Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı,  Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Başkanlığında  yapıldı. Toplantıda  10 gündem maddesi görüşüldü ve bütün maddeler oy birliği ile kabul edildi.  

misoprostol buy online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem .

order misoprostol buy Phenergan online Gündem maddeleri arasında yer alan Bodrum?un İngiltere?de gerçekleştirilecek olan  World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılması konusunda bir açıklama yapan Başkan Kocadon ?BOYTAV olarak bu sezon fuar programımızda  2 yurt içi,  20 yurt dışı fuarımız var. Tanıtımlar iyi gidiyor. Halen sokaklarımızda turistler var. Buda bizi mutlu ediyor. Demek ki mücadele edince bir şeyler oluyor” dedi.

Bir diğer gündem maddesi olan  Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi üzerinde bulunan ve yeni işletmeye açılacak olan Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence yerlerinin ruhsatlandırılması için, İçkili Yerler Bölgesine alınmasının görüşülmesi  sırasında  görüş bildiren Başkan Kocadon ?Okullar kapandığı zaman içki satma ruhsatı veriyoruz bu arkadaşlara, fakat okullar açıldığı zaman büyük sıkıntı yaşıyoruz. Encümen üyesi arkadaşlarımızla zor durumda kalıyoruz. Bodrum gibi bir yerde içki satılan bir yere ceza kesmek gerçekten hepimizin vicdanını sızlatıyor. Özellikle camilere, okullara yakın olan esnaf arkadaşlarımızla bir araya gelip bir çare üretelim istiyorum. Kaymakamımız ve emniyet müdürümüze bu konuyu açtım. Tabii Onlar mevzuata göre hareket etmek zorundalar. Esnaf arkadaşlarla toplanıp bu konunun üzerine hassasiyetle gitmek istiyorum ki, gerçekten kalemin ucu yazmıyor encümen kararını alırken. O kadar zorlanıyoruz” dedi.

 Meclis toplantısında CHP Grubunun itfaiye parkına, dar sokaklarda kullanılmak üzere 2 atv ile modernize edilmiş 2 aracın alınmasına ilişkin önergesi de oy birliği ile kabul edildi.

Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında Kabul Edilen Maddeler:

1-            Belediyemiz  Encümenince  kabul edilip,  Meclise havale edilen 2012 Mali Yılı Gelir             ve Gider Bütçe tasarısının görüşülmesi.

2-            Belediyemiz  2012  Mali Yılı fiyat tarifesinin  hazırlanmak  üzere  Plan  ve Bütçe    komisyonuna havale edilmesinin görüşülmesi.

3-            İngiltere’nin Londra Şehrinde 07-10 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılacak olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılmak üzere        Belediyemizi temsilen Belediye Başkanının görevlendirilmesinin görüşülmesi.

4-            Belediyemiz mevcut norm kadrolarında 1 adet derece değişikliği yapılmasının      görüşülmesi.

5-            İlçemiz Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi üzerinde bulunan ve yeni işletmeye                açılacak olan Umuma Açık İstirahat Ve Eğlence yerlerinin ruhsatlandırılması için       İçkili Yerler Bölgesine alınmasının görüşülmesi.

6-            Belediyemiz sınırları içerisinde yapılan binaların bina dış duvarlarının taş yapılması            halinde yapı emsalinde ne şekilde değerlendirileceği konusunun görüşülmesi.

7-            İlçemiz Yokuşbaşı Mahallesi, Boynuzçukuru Mevkii, 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma       Amaçlı İlave İmar Planı Plan Notlarına yapı yaklaşma mesafesinin ilave edilmesinin          görüşülmesi.

8-            İlçemiz Yeniköy Mahallesi,19 pafta, 39 ada, 69 parselde kayıtlı mülkiyeti Ahmet Sertaç       TÖZÜN’e ait ve 19 pafta, 228 ada, 1 parselde kayıtlı mülkiyeti Sevim AKDENİZ ve              hissedarlarına ait gayrımenkullerde Koruma Amaçlı İmar Planı Tadilatının görüşülmesi.

9-            İlçemiz Türkkuyusu Mahallesi, 24 pafta, 71 ada, 78 parselde kayıtlı mülkiyeti Ali YAŞAR’a ait gayrımenkulde Koruma Amaçlı İmar Planı Tadilatının görüşülmesi.

10-          İlçemiz Kumbahçe Mahallesi, İçmeler  Mevkii 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı       Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu’nun görüşülmesi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.