Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin Kurban Bayramı Mesajı

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin Kurban Bayramı Mesajı
05.11.2011
0
A+
A-

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE?nin

Viagra prices order Fluconazole

Toradol without prescription Kurban Bayramı Mesajı

            Başkan TİRE mesajında ?Bizleri  Milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizden Kurban Bayramı’na ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

 İnsanları olumsuz ruh hallerinden uzaklaştıran, ortak değerlerde buluşturan, gönüllerin yakınlaştığı,  karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği bayramlar; birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından biri olarak görülmeli ve gelecek kuşaklara kültürel bir değer olarak aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Bayramlarda, özellikle kimsesiz ve yoksul insanlarla daha çok ilgilenilmeli, onlara gereken hassasiyet gösterilmelidir. Bu nedenle özellikle; bu topraklar uğrunda gazi olan kahramanlarımızı, kimsesizleri, evlatlarını bu vatan uğruna şehit veren aileleri, fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı, huzurevlerinde yaşamını sürdüren yaşlılarımızı, çocuk yuvalarında ve yetiştirme yurtlarındaki korunmaya muhtaç çocuklarımızı bizzat ziyaret ederek, onların yalnızlık ve özlemlerini paylaşmalıyız.

Gümüşlüklü hemşerilerimizin huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini diliyor, tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.