Bodrum Gündem

Gümüşlük İçin Yarışalım…

Gümüşlük İçin Yarışalım…
09.11.2011
0
A+
A-

9. ULUSLARARASI GÜMÜŞLÜK KLASİK MÜZİK FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI Retin-A online buy brand Kamagra online

Gümüşlük Kültür ve Sanat Derneği önümüzdeki yıl 9. kez yapılacak Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali?nin tanıtımında kullanılacak afiş için bir yarışma başlattı.

2004 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 2012 yılında 9. kez sanatseverlerle buluşacak. Gümüşlük Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen festival kapsamında başlatılan afiş yarışmasında ödüle layık görülen afiş tasarımı, 9 Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali?nin tüm afiş, broşür, billbord ve görsel malzemelerinde de kullanılacak.

Gümüşlük Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Pekergin?den alınan bilgiye göre yarışmaya katılmak isteyen tasarımcılar eserlerini en geç 31 Ocak 2012 Salı günü saat 17.00?ye kadar posta yoluyla veya elden teslim edecekler. Her tasarımcının en fazla iki eserle katılabileceği afiş yarışmasının değerlendirilmesi, Şubat 2012?de seçici kurul tarafından yapılacak ve 29 Şubat 2012 Çarşamba günü çeşitli Medya kanallarıyla kamuoyuna duyurulacak.   

Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Sanat Yönetmeni Eren Levendoğlu?nun verdiği bilgiye göre 9. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Afiş Tasarımı Yarışmasında ödüle layık görülen esere bin lira ödenecek. Katılımcılar festivalin resmi internet adresi www.gumuslukfestival.org order Topamax on line ?da yer alan Yarışma Şartnamesi başlığından detaylı bilgileri alabilecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.