Bodrum Gündem

Bodrum Yunusları Mükemmel…

11.11.2011
0
A+
A-

Bodrum?da göreve başlayacak olan Yunus Polisler yaptığı Motosiklet şovlarıyla nefes kesti.

Ventolin price
treatment of bipolar disorder buy Zithromax Bodrum Gündem Haber

Ekim tarihi itibariyle polis bölgesi olan Konacık, Bitez beldeleri ve Torba mahallesine takviye olarak gelen ?Yunuslar? aldıkları eğitimlerin ardından motosikletleri ile gösteri yaptı. Motosikletin üstünde akrobasi hareketleri yapan yunuslar izleyenlerin beğenisini kazandı.

Gösteri sonrasında bir açıklama yapan Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay ?Bodrum yarımadamızda yeni polis sorumluluk Bölgeleri hazırlandı. Yeni görev aldığımız bu sorumluluk bölgelerinde özelikle motorlu timlerimizi görevlendirmek istedik. Şahin ve Yunuslar olarak. Bodrum?un coğrafi yapısı düşünüldüğünde, caddelerimizi hesap ettiğimizde motosikletli ekiplerin daha iyi suçla mücadele edebileceğine karar verdik Emniyet genel müdürlüğümüzün talimatı doğrultusunda böyle bir programı gerçekleştirmeyi hedefledik iki daire başkanlarımız da bu konuyu yakından takip etti. Diğer uzman arkadaşlarımızla birlikte. 28 personelimiz bu eğitim programına katıldı? dedi.

Eğitimde başarılı olan Yunus?lara Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ergin Sıcakdemir tarafından plaketleri verildi.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.